Joan Vinyes torna als rallyes de terra.

Ha quedat demostrat en el decurs de les tres últimes temporades que per Joan Vinyes compaginar rallyes i curses en circuït no es un problema. Però en aquest 2005 la coincidència de dates en els diferents calendaris han fet que el pilot andorrà tingui que deixar els circuits per tornar als rallyes de terra, que per altre banda, pot ser, es el seu escenari preferit per competir.

Així doncs Vinyes, amb Xavi Lorza, disputaran el Campionat d’Espanya de Rallyes de terra de dues rodes motrius al volant d’un Peugeot 206 GTI 2.0. Segons el pilot de Peugeot, en aquest campionat intentarem passar-ho el millor possible, la tensió ja la tindrem en el campionat d’asfalt. La terra té que ser important per mantenir el ritme de la competició tenint en compte que les vuit proves del seu calendari estan intercalades en el d’asfalt. De tota manera cal recordar que Vinyes-Lorza van assolir el títol en aquest mateix campionat en el 2001..., el que anem a corra sense pressió no vol dir que anem a poc a poc, està clar que sortirem a guanyar com sempre i si hi ha l’opció de repetir en títol no la desaprofitarem.

Fins aquest moment, del campionat d’Espanya de Rallyes de terra 2005 solament s’en coneixen les dates en les que es disputaran les curses, son les següents: 1-2/4 1er., rallye, 22-23/4 2on., rallye, 20-21/5 3er., rallye, 10-11-12/6 4art., i 5é., rallye, 9-10/9 6è., rallye, 23-24/9 7è., rallye i 14-15/10 8è., rallye.

 

Servei de premsa.

 


Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF