Albert Llovera contínua un any mes unit a Fiat.

Albert Llovera, Fiat Auto España i Cimex Auto (Fiat Andorra) han arribat a un acord després de llargues i complicades negociacions que s’han portat a terme durant tota la pre-temporada. Així doncs Albert Llovera continuarà sent un dels pilots de la marca italiana en el Campionat d’Espanya de Rallyes de terra 2005 al volant d’un Fiat Stilo 1.8. Així mateix Llovera seguirà contant amb Marc Corral al seu costat en l’habitacle del Stilo.

Segons el pilot andorrà les negociacions han estat tan llargues i costoses principalment per dos motius, en primer lloc Llovera volia una millora considerable quant al material de competició. La passada temporada va ser molt dura, no aconseguim acabar pràcticament cap rallye sense problemes, i això no es pot repetir. Fiat Auto España m’ha promès material mes competitiu per al Stilo 2005. El motor, les suspensions i un canvi seqüencial són en principi els canvis mes importants. En segon lloc estava l’oferta d’un equip francès de rallyes per a disputar el Campionat d’asfalt del país veí , Llovera es va plantejar molt seriosament aquesta possibilitat, Era una oferta molt bona sobretot perquè mes allà de la meva participació en el campionat francès de rallyes es plantejava el treball amb pilots discapacitats per a donar-los una continuïtat en el món dels rallyes. A França els pilots amb alguna discapacitat tenen fàcil l’accés al karting però després hi ha un buit que aquest equip vol omplir. M’ha costat dir que no però ...

Les dates en les quals es disputaran les proves del campionat d’Espanya de Rallyes de terra 2005, són les següents: 1-2/4 1º rallye, 22-23/4 2º rallye, 20-21/5 3º rallye, 10-112/6 4º rallye, 9-10-11/9 5º i 6º rallye, 23-24/9 7º rallye i 14-15/10 8º rallye. Està confirmat l’inici del campionat amb el rallye de terra d’Alcanyís, a partir d’aquí s’especula que el cap de setmana amb dues proves es disputarà a Madrid (10 i 11/9), mentre que la prova de juny en lloc de disputar-se a Fuerteventura es podria traslladar a Mallorca.

El pilot andorrà té previst realitzar alguna jornada de presa de contacte amb el Fiat Stilo abans de la cita d’Alcanyís.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF