Albert Llovera té ganes d’entrar en matèria.

A pesar de no parar ni un sol dia de treballar en la preparació de la nova campanya de competició, la pretemporada se li està fent molt llarga a Albert Llovera, Assentar-se al volant del Fiat Stilo 1.8, al costat de Marc Corral, i començar a lluitar amb els rivals és el que està desitjant un Llovera molt il·lusionat amb el que pot donar de si la present temporada en el Campionat d’Espanya de Rallyes sobre terra. La cita és dissabte que ve, dia 2 d’abril, en el podi situat en la Plaça d’Espanya d’Alcanyís, així doncs al pilot andorrà li queden pocs dies per a donar via lliure a les seves ànsies de competir.

Llovera, que ja va disputar la passada edició de la prova d’Alcanyís, espera un traçat de les mateixes característiques, pel que s’ha anunciat aquest any el rallye té un recorregut una mica mes llarg i amb alguna cronometrada mes. De totes maneres penso que els trams seran ràpids i amb moltes pedres soltes ja que la majoria de les pistes de la zona són així. Una variació important serà sens dubte que farà menys calor que l’any passat, cal recordar que la passada edició del Rallye d’Alcanyís es va disputar en el mes de juny. Pel que fa al nou Fiat Stilo 1.8, Llovera es mostra optimista després d’haver realitzat les primeres proves, ha estat un primer contacte que ha resultat molt positiu. De cara al rallye poca cosa modificarem llevat que els reconeixements de les especials ens deparin alguna sorpresa.

El recorregut de la segona edició del Rallye de terra d’Alcanyís té un total de 232,18 kms., dels quals 92,52 son de velocitat. Els organitzadors han previst 5 trams cronometrats que s’hauran de superar dues vegades cadascun. Una novetat en el Campionat d’Espanya de Rallyes de terra 2005 és que se celebrarà el dia anterior al rallye, en aquest cas serà el divendres primer d’abril a les 20h00, la cerimònia de sortida de la prova.
El primer equip iniciarà la prova d’Alcanyís a les 9h00 del dissabte, dia 2 , i està prevista l’entrada del primer cotxe en el parc tancat final a partir de les 17h35 del mateix dia.

 

Servei de premsa

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF