Llovera-Corral abandonen a Alcanyís.

Albert Llovera-Marc Corral (Fiat Stilo Abarth) no van poder superar la tercera especial de el II Rallye de terra de Alacañiz, primera prova del Campionat d’Espanya de l’especialitat. El pilot andorrà va haver d’abandonar al sofrir una sortida de pista en la qual les rodes se li van quedar sense tracció i per tant va ser impossible treure el cotxe a pesar que no tenia cap problema mecànic.


Un Llovera decebut per haver hagut de deixar la prova en les primeres especials contava a així la seva sortida i pista, he calculat malament i he deixat caure massa el cotxe, a l’entrar a la cuneta hem quedat penjats per la part central davantera del cotxe i per tant les rodes no traccionaven i no havia ni una persona que ens pogués empènyer. Amb el públic que hi havia en altres corbes l’haguéssim tret. La mala sort va posar punt i final a la participació de Llovera a Alcanyís, en un cap de setmana en el que els problemes sobretot en els comandaments van ser un mal de cap per al pilot andorrà i el seu equip, l’embragatge ens va fer fer moltes hores extres, al final vam poder sortir que era l’important, llàstima que no vam fer els quilòmetres que teníem previstos.


La pròxima prova, segona del campionat, es disputarà finalment els dies 20 i 21 de maig, així doncs la carrera prevista a Granada els dies 22 i 23 d’Abril ha estat ajornada

 

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF