Caceres 2016 un nou repte per a Llovera-Corral.

Albert Llovera-Marc Corral, al volant del Fiat Stilo Abarth, disputaran dissabte que ve, dia 21, el Rallye de terra de Caceres 2016, segona prova del Campionat d’Espanya de l’especialitat. Per a Llovera la prova extremenya té la motivació afegida d’intentar redreçar una temporada que no va començar de manera positiva per als interessos del pilot andorrà.

El recorregut de la prova de Caceres té lleugeres diferències als que s’han disputat fins al moment. De les cinc especials dues, concretament les de la tarda, es disputaràn tan sols una vegada cadascuna. En total el recorregut és de 287,98 kms., dels quals 80,21 kms., són de velocitat.

Per a Llovera aquest rallye és totalment nou, ni nosaltres, i crec que la majoria dels participants, tenim referències de com són les pistes per les quals discorre la prova, això no deixa de ser un plus de dificultat abans d’iniciar els reconeixements. En ciutats on s’ha disputat algun rallye en edicions anteriors encara que no coneguis les especials almenys tens una idea de com són les pistes per on passen. En referència al Fiat Stilo, Llovera també tindrà novetats, hem muntat un canvi de velocitats nou i a més els tècnics de l’equip no han deixat de treballar, en aquest mes i mig des que es va celebrar la prova d’Alcanyís, per fer mes competitius els comandaments especials de cotxe.

La Plaça Major de Caceres és el lloc escollit pels organitzadors, Octagon-Esedos i RACE, per portar a terme, a les 20h00 del pròxim divendres, la cerimònia de sortida i a partir de les 9h00 de l’endemà la sortida oficial del rallye. El parc tancat també estarà instal·lat en la mateixa plaça. El final del rallye està previst a partir de les 17h51.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF