Aquesta vegada sí, Llovera-Corral completen el Rallye de Caceres 2016.

Albert Llovera-Marc Corral (Fiat Abarth Stilo 1.8) han aconseguit acabar entre els deu millors de la categoria Agr.II en el Rallye de terra Caceres 2016, segona prova del Campionat d’Espanya de l’especialitat. Llovera ha estat finalment en el vuitè entre els vehicles de dues rodes motrius (19è., scratch). El triomf absolut de la prova ha estat per al Subaru Impreza de Pinker-Prince mentre que Vinyes-Lorza (Peugeot 206 GTI) han estat els dominadors de la categoria de Agr.II.

El pilot andorrà ha iniciat la prova amb l’objectiu de fer quilòmetres amb el nou Stilo, o millor dit un Stilo molt diferent en l’apartat de suspensions i amb canvi de velocitats seqüencial. Llovera-Corral han anat incrementant el seu ritme a mesura que avançava el rallye, a pesar d’una sortida de pista en la segona passada per la primera especial, sens dubte la mes complicada de la prova. Així doncs han acumulat una experiència que pot resultar molt positiva en un campionat que acaba de començar.

Llovera es mostrava molt satisfet al final d’un rallye que ha resultat molt complicat, hem sortit amb un Stilo molt millorat i la veritat que es nota una gran diferència. Ara el qual m’he d’adaptar al cotxe sóc jo , ja que mai havia corregut amb un canvi seqüencial i a més també m’he d’acostumar a les reaccions del Fiat amb les noves suspensions. Amb aquestes paraules el pilot andorrà dóna entendre que té clar que el campionat no serà fàcil per al, no ho serà, però si els resultats surten es treballa amb mes il·lusió. Després de completar aquesta prova estic convençut que hem trencat amb la dolenta ratxa i que a partir d’ara tot serà diferent.

La classificació final de la categoria Agr.II és la següent:
1.-Vinyes-Lorza (Peugeot 206 GTI) 51’03.9 2.-Viera-Perez (Seat Ibiza 1.8) a 1’32.4 3.-Fernandez-Serrano (Fiat Stilo Abarth 1.8) a 2’00.3 4.-Bruguera-Paré (Peugeot 206 XS) a 2’32.4 5.-Perez-Moreno (Fiat Punto HGT) a 3’47.6 ... 8.-Llovera-Corral (Fiat Stilo Abarth 1.8) a 4’37.3

Servei de premsa.

 

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF