Per a Albert Llovera acumular quilòmetres és bàsic.

Albert Llovera-Marc Corral es desplacen a León amb l’objectiu d’arribar fins al final del Rallye de terra de la capital esmentada, i així acumular experiència al volant del seu renovat Fiat Abarth Stilo. De tota manera el pilot andorrà no perdrà de vista la classificació i intentarà estar per segona vegada aquest any, de tres possibles, entre els deu millors de dues rodes motrius. A destacar que en aquesta ocasió el rallye es disputarà en diumenge, concretament el dia 26 de juny.

Per a la que serà la tercera prova del Campionat d’Espanya de Rallyes sobre terra, els organitzadors, RACE i Octagon-Esedos, han preparat un recorregut de 297,56 kms., en el que s’inclouen 5 especials, es disputen dues vegades cadascuna, que totalitzen 99,50 kms., de velocitat. El centre principal de la prova estarà situat en les instal·lacions de l’estadi Antonio Amilivia de León. La cerimònia de sortida es portarà a terme en la plaça de San Marcelo a les 20h30 del dissabte, dia 25, una vegada finalitzats els reconeixements i les habituals verificacions.

En opinió de Llovera, la prova de León ha de ser la confirmació de l’excel·lent actuació del Rallye de Caceres, nosaltres sortirem amb la intenció d’anar millorant el Stilo perquè a cada carrera sigui mes competitiu i puguem estar entre els millors de la nostra categoria. Per a aquesta prova el pilot andorrà també contarà amb canvis importants en el seu cotxe, a part del meu treball particular d’acostumar-me al canvi de velocitats seqüencial i a les reaccions de les suspensions que ja vam portar a Caceres, per a aquest rallye contem amb un motor molt millorat sobretot en el seu rendiment a revolucions baixes.

Els pilots es donaran cita a les 9h00 en el podi situat en l’esmentat estadi d’Antonio Amilivia, per a iniciar la seva participació en el Rallye de terra de León. El final de la prova està previst en el mateix escenari a partir de les 19h00.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF