Llovera-Corral compleixen el seu objectiu en Lleó.

Albert Llovera-Marc Corral al volant del seu Fiat Abarth Stilo han aconseguit la 12a., posició de la categoria de dues rodes motrius en el Rallye de terra de Lleó. Així doncs el pilot andorrà aconsegueix l’objectiu que a priori es va marcà en aquest rallye, arribar al final i acumular quilòmetres al volant del seu nou Stilo. La prova s’ha caracteritzat per la seva duresa, tant el traçat com la climatologia han estat molt exigents amb els participants. Una prova de l’esmentada duresa és que mes o menys la meitat dels equips que han pres la sortida han hagut d’abandonar.

El pilot andorrà, a pesar de tenir la prioritat d’acabar la prova, no ha estat gens conservador i ha lluitat des del primer moment per escalar posicions en la classificació de la seva categoria. En alguns moments ha tingut la desena posició al seu abast però al final no ha pogut ser, sens dubte el cansament, recordem que té el seu Stilo adaptat per a conduir solament amb les mans, ha passat factura al sempre combatiu Llovera.

El de Fiat es mostrava molt satisfet moments abans d’entrar el seu cotxe en el parc tancat final, és la segona prova consecutiva que aconseguim acabar i això és sens dubte el reflex que estem treballant en la línia correcta. Estic molt content tant per mi com per l’equip, que han treballat d’una manera molt efectiva. M’agradaria estar mes endavant entre els vehicles de Agr. II, però ... .Queda clar que Llovera no es conforma i vol seguir millorant en aquest Campionat d’Espanya, ara hi ha una aturada de gairebé dos mesos en el campionat, és cert que hi ha les vacances pel mig, però crec que tindrem temps de seguir millorant, sobretot en el tema dels comandaments, i poder sortir a Madrid amb opcions a aconseguir millors registres .

Així doncs Llovera-Corral finalitza la primera part de la temporada amb bones vibracions de cara a seguir escalant posicions en les cinc proves que encara resten per disputar del Campionat d’Espanya de rallyes de terra 2005.


Servei de premsa.


 

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF