L’Enduro de Gordexola propera cita per Albós i Tort.

Marcel Albós (Honda 450 4T) i Esteve Tort (KTM 450 4T) es desplaçaran el proper cap de setmana, dies 9 i 10 de juliol, fins a Bizkaia per participar en el III Enduro de Gordexola, quarta cursa del Campionat d’Espanya de l’especialitat. Albós, en aquesta cursa, vol recuperar un lloc entre els capdavanters de la categoria Senior B, mentre que per la seva part Tort intentarà com a mínim mantenir la sisena posició que ara mateix ocupa a la classificació provisional del campionat de l’esmentada categoria.

La prova organitzada pel Moto Club Aiala tindrà un recorregut de 64 kms., en el que hi hauran marcades tres especials. Els pilots participants tindran que completar dues voltes a l’esmentat traçat que està marcat en bona part en zones de bosc. Pel que fa a les especials les dues primeres estan situades en zones d’herba mentre que la tercera l’element predominant es la pedra solta. També cal destacar que en el rallye, es a dir en els trams que van d’especial a especial i que els pilots han de completar en un marge de temps establert, també hi hauran dificultats en forma de trialera cosa que no es del tot habitual a les curses d’enduro del campionat d’Espanya.

Marcel Albós està molt motivat per la cursa de Gordexola, la veritat es que el no poder puntuar a la cursa de Pontecaldelas em va deixar tocat, hi ha un bon nombre de pilots que l’any passat superava de manera habitual, en canvi aquesta temporada els tinc per davant a la classificació. En aquesta cursa em tinc que treure l’espina que em va quedar clavada a l’anterior. De tota manera el que vol evitar el pilot andorrà es un altre abandonament, el que m’interessa es agafar un bon ritme de cursa sobre tot a les especials i evitar les caigudes. Espero que aquesta vegada no faci tanta calor, si el rallye, tal com diuen, passa pel mig d’arbres serà mes suportable.

Tal i com es habitual a les curses d’una sola jornada, el dissabte (dia 9) els pilots passaran el tràmit de les verificacions tècniques i administratives, a mes de reconèixer, a peu, les zones de velocitat de la prova. La sortida del primer pilot en aquest III Enduro de Gordexola esta prevista a les 8h00 del diumenge (dia 10) en el podi situat en el Frontón de la localitat que dona el nom al enduro. La cursa tindrà una durada d’unes 6 hores aproximadament.

La classificació del Campionat d’Espanya d’Enduro de la categoria Senior B està de la següent manera:
1.-Rafael Garcia, 95 punts, 2.-Antonio Gimeno, 77 punts, 3.- Efren Cabo, 71 punts, ... 6.-Esteve Tort, 38 punts, ... 16.-Marcel Albos, 18 punts.

Servei de premsa.

 

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF