Albós i Tort pugen al podi dels Senior B a Gordexola.

D’excel·lent es pot catalogar l’actuació de Marcel Albós (Yamaha 450 4T) i Esteve Tort (KTM 450 4T) en el III Enduro de Gordexola (Bizkaia). A la categoria Senior B, Albós es va queda a tan sols 19” del triomf mentre que Tort va ocupar el tercer lloc a un minut i escaig del guanyador de la prova, Antonio Gimeno. La cursa va estar marcada per la forta calor que va fer durant tota la jornada a la Vall de Gordexola, i en general per la seva duresa, dels 22 pilots de l’esmentada categoria que la van iniciar, tan sols la van acabar 13 i d’aquets únicament els cinc primers sense penalitzar.

Marcel Albós va tenir opcions a la victòria fins a l’últim moment, en les especials les diferencies amb Gimeno van ser mínimes a favor d’un o l’altre, amb tot a la tercera passada per l’especial anomenada Gordexola l’andorrà va perdre 13” respecte al seu rival i va decidir no forçar el ritme a la cronometrada que tancava la cursa. Per la seva part Tort, mes conservador a les especials, no va entrar a la lluita pel triomf i va preferir assegurar un lloc en el podi evitant les penalitzacions en el rallye

Tal i com es preveia la cursa organitzada pel Moto Club Aiala ha estat molt dura, tot i aixo els pilots de l’equip Sols Confort es el tipus de prova que prefereixen, segons Albós, tots els controls horaris eren molt ajustats i per tant qualsevol problema provocava una penalització, per sort nosaltres hem estat molt fins i hem pogut completar tot el rallye sense penalitzar. Podríem dir que ha estat un enduro com els d’abans en el que a part d’anar molt ràpid a les especials, en els controls horaris qualsevol descuit provocava una penalització que et deixava sense opcions a la victòria. Al final de la cursa els pilots estaven esgotats, en aquest cas Tort comentava, les trialeras no son habituals en les proves del campionat d’Espanya, aquesta vegada n’hem tingut una bona ració. Hem estat mes de sis hores sobre la moto, la calor ha fet que la cursa es fes molt llarga.

La classificació final de la categoria Senior B en el III Enduro de Gordexola ha quedat així:
1.-Antonio Gimeno (KTM) 24’56.06 2.- Marcel Albós (Yamaha) a 0’19.82 3.- Esteve Tort (KTM) a 1’16.37 4.-David Abadal (KTM) a 1’30.32 5.- David Serra (KTM) a 1’35.53
La classificació del Campionat d’Espanya d’Enduro de la categoria Senior B està de la següent manera:
1.-Antonio Gimeno, 102 punts, 2.-Rafael Garcia, 95 punts, 3.- Efren Cabo, 85 punts, ...
5.-Esteve Tort, 58 punts, ... 7.-Marcel Albós, 40 punts.

La cursa que tancarà el campionat es disputarà a Cullar (Granada) l’últim cap de setmana d’octubre (dies 29 i 30).