A Madrid, Llovera espera continuar amb la seva bona ratxa.

Després de la tradicional aturada de l’estiu, torna l’activitat en els diferents campionats, el pròxim cap de setmana, dies 10 i 11 de setembre, és el torn del Campionat d’Espanya de Rallyes de terra i per tant Albert Llovera-Marc Corral es situaran al volant del Fiat Stilo Abarth amb l’objectiu de continuar sumant punts de cara a la classificació final de l’esmentat campionat a la categoria de dues rodes motrius. A Madrid, a més d’iniciar-se la segona part de l’any, la cita és doble, és a dir es disputaran dues jornades de carrera, la quarta i la cinquena del calendari 2005, el que permetrà als pilots acumular punts de manera independent en cadascun dels dos rallyes que es disputaran.

Així doncs els equips participants en el Rallye de terra de Madrid hauran de fer un doble esforç si ho comparem a les altres proves del campionat espanyol de l’especialitat. Cada jornada de competició tindrà el seu recorregut diferenciat, el traçat del dissabte tindrà un total de 339,96 kms., amb 9 especials que sumen 74,61 kms., cronometrats. A l’endemà els organitzadors, RACE i Octagon Esedos, també han previst un recorregut amb 9 especials però en aquest cas amb un total de 319,06 kms., dels quals 77,63 kms., seran de velocitat. Al ser jornades que puntuan per separat per al campionat, si un pilot es retira el dissabte podrà sortir en la prova del diumenge.

Per a Albert Llovera el format amb el qual es disputa la prova de Madrid té una part positiva i altra que no ho és tant, és un estalvi de costos considerable ja que en el mateix desplaçament disputes dues proves, però d’altra banda si tens un problema important el dissabte i no ho pots solucionar et quedes sense puntuar en les dues carreres ... Així doncs la manera d’afrontar aquesta prova ha de ser diferent, crec que en el primer rallye cal ser mes conservador. L’objectiu del pilot andorrà a Madrid és continuar amb la ratxa que va iniciar a Caceres, en les dues últimes proves disputades hem acabat en la zona de punts de la categoria de les dues rodes motrius. Cal seguir en la mateixa línia, els tècnics han treballat durant aquests dos mesos per millorar els comandaments i estic convençut que això ens ajudarà també a millorar els nostres registres.

El centre neuràlgic dels rallyes de terra de Madrid estarà situat en Las Rozas. Els reconeixements de les especials s’iniciaran a les 11h00 del divendres, dia 8. L’inici de la primera jornada de competició, dissabte dia 10, està previst a les 7h00, mentre que l’arribada del primer vehicle al parc tancat final d’aquest primer rallye es portarà a terme a les 17h38 del mateix dissabte.


Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF