Albós i Tor, una vegada mes, entre els millors Senior B.

Marcel Albós (Honda 450 4T) i Esteve Tor (KTM 450 4T), han acomiadat el Campionat d’Espanya d’Enduro de la present temporada lluitant, com es habitual, per la tercera plaça del podi de la categoria Senior B, finalment han assolit la cinquena i novena posició respectivament. La lluita per el triomf a la categoria esmentada va estar, una vegada mes, entre els capdavanters de la provisional del campionat, Rafael Garcia i Antonio Gimeno, que es jugaven el títol a Cúllar, mentre que la tercera posició va ser pel pilot local Juan Martinez que va fer valer el seu coneixement del terreny per poder estar en el podi final.
Pel que fa a la resta de pilots andorrans presents a la cursa, concretament a Miquel i Ferran López, no van cloure la cursa. Tal i com comentaven al final, haurien pogut acabar però al anar molt endarrerits a la cursa, van decidir deixar-ho i fer el viatge cap a Almeria, per agafar el vaixell que els va portar fins a Nador (Marroc), amb mes tranquil·litat.

Tal i com havia avançat el responsable del recorregut del Moto Club la Hinojora, el recorregut en principi no era complicat, però a mesura que passaven els mes de dos cents pilots participants el terreny va anar cedint i al final semblaven pistes de fesh-fesh del desert. Segons Marcel Albós, un bon entrenament pel que anem a fer aquesta setmana al Marroc, sobre tot a la cronometrada el pas dels pilots es va notar molt i a la darrera passada la moto s’ensorrava molt. De tota manera ha estat un enduro molt bonic i també molt treballat per part dels organitzadors, cal destacar sobre tot la x-trem una prova que de costum ja es complicada, en aquest cas ha estat difícil però molt ben muntada. El pilot andorrà estava satisfet amb el lloc aconseguit tot i que el quart lloc va esta al seu abast en el decurs de tota la jornada, des del mateix inici de la prova el meu objectiu estava en el tercer lloc, Garcia i Gimeno han demostrat al llarg de tot l’any que son molt superiors i solament els puc superar si tenen problemes. En teoria del frec a frec amb Solé tenia que sortir el tercer classificat, però amb el que no contàvem era amb el pilot local (Martinez) que al final ens va superar. Del duel amb Solé cal dir que vam estar tota la carrera molt junts però al final l’avantatge va ser per ell. Cal destacar que la diferencia entre els dos pilots va ser de 26 mil·lèsimes de segon.

La classificació final de l’Enduro de Cúllar de la categoria Senior B ha estat la següent:
1.- Rafael Garcia (Husqvarna) 26’31.28 2.-Antonio Gimeno (KTM) a 0’39.60 3.-Juan Martinez (Yamaha) a 1’48.74 4.- Jose A. Solé (KTM) a 1’57.69 5.-Marcel Albós (Honda) a 1’57.95 ... 9.- Esteve Tor (KTM) a 3’38.66 .

Classificació final del Campionat d’Espanya d’Enduro de la categoria Senior B 4T:
1.-Antonio Gimeno, 124 punts, 2.-Rafael Garcia, 120 punts, 3.- Efren Cabo, 98 punts, 4.-David Abadal 86 punts 5.-Esteve Tor, 69 punts, 6.-Marcel Albós, 56 punts.