Lucas S. Cruz serà el copi d’Albert Llovera a partir de Còrdova.

El Rallye de terra de Palma del Río, sisena prova del Campionat d’Espanya de rallyes de terra, suposarà l’inici d’una nova etapa per a Albert Llovera al volant del Fiat Stilo Abarth 1.8. Lucas S. Cruz substituirà a Marc Corral que per motius professionals deixarà de competir amb el pilot andorrà. Lucas és també un copilot amb molta experiència, ja sap el que és ser campió d’Espanya de Rallyes de terra, i a més debuta al costat de Llovera en una prova que va guanyar en el 2003 quan formava tàndem amb Txus Jaio.

Els organitzadors del campionat, Octagon-Esedos i RACE, han preparat un traçat de 221,52 kms., amb 5 especials que es disputaran dues vegades cadascuna, en total 90,36 kms., de velocitat. El centre de la localitat cordovesa acollirà la base del rallye, en les dependències del Teatro Coliseo estaran les sales de comissaris, premsa i cronometratge, mentre que just al costat, en el Parc del Recinte Ferial, estarà situat el parc tancat, la zona d’assistència i el podium de sortida i arribada del rallye.

Com de costum Llovera afronta la prova amb optimisme, encara que aquesta vegada mes que en anteriors ocasions intentarà fer alguns quilòmetres abans de l’inici de la cursa al costat del Lucas, fins ara solament hem tingut temps de fer un curt canvi d’impressions sobre la forma d’apuntar les especials i també de com m’agrada que les cantin en carrera. El reconeixement serà aquesta vegada mes laboriós que de costum, però confio en l’experiència que té el Lucas perquè la nostra adaptació sigui el mes ràpida possible. El pilot andorrà també vol afrontar la prova de Palma de Riu amb menys ímpetu, els abandons just al inici dels rallyes de Madrid, no es poden repetir. Al principi procurarem trobar un bon ritme de carrera i a mesura que avanci el rallye augmentarem aquest ritme. Potser perdrem una mica de temps en les primeres passades però d’altra banda anirem mes segurs. La veritat és que no sóc gens conservador i em costarà dur a la practica aquest plantejament, que en aquesta prova és el mes lògic.

El primer cotxe participant prendrà la sortida a les 8h05 del dissabte, dia 15, des del podi del Parc del Recinte Ferial, en aquesta ocasió la prova haurà començat mitja hora abans amb la sortida de la primera moto. Els supervivents de la prova tornaran a l’esmentat podi a partir de la 18h01 del mateix dissabte per entrar el seu vehicle en el parc tancat final.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF