Bon debut de Llovera-Cruz en el Rallye de Palma del Río.

Albert Llovera-Lucas S. Cruz (Fiat Stilo Abarth 1.8) han aconseguit completar el Rallye de Palma del Río en la 10a., posició de 2 rodes motrius (21a., scratch) en la prova que suposava el seu debut formant tàndem. El pilot andorrà acaba la prova amb la satisfacció d’haver aconseguit una tercera posició de la categoria 2RM en la penúltima especial (Tram C-8,62 kms.,) de la prova. El rallye va estar marcat per la pluja que va caure forma abundant en Palma del Río durant la setmana, els organitzadors van haver d’anul·lar el tram espectacle i els participants van tenir que superar algunes zones complicades en el traçat.

El debut de Llovera-Cruz no van ser senzill, a punt van estar d’abandonar abans d’acabar el primer bucle (Tram A-18,23kms., i Tram B-9,51 kms.,), a la meitat del segon tram s’ha parat el cotxe, semblava un problema elèctric i hem mirat els fusibles, per sort ho hem pogut solucionar. Hem perdut mes o menys 8’ però almenys hem pogut seguir en carrera. Era important fer quilòmetres, era el primer rallye amb Lucas al meu costat i he d’acostumar-me als canvis que de mutu acord hem fets en el sistema de notes. La continuació ha estat molt positiva per a Llovera, a mesura que transcorrien els quilòmetres hem anat agafant confiança, el ritme era bo i per tant els temps, en un rallye que no era gens fàcil, van anar sortint. Hem estat entre els millors en la part final del rallye i el tercer lloc en el penúltim tram és tot un premi al nostre treball.

Llovera-Cruz seguiran formant parella en l’última prova del campionat, que es disputarà en A Gudiña els dies 12 i 13 de novembre. Com bé diu Llovera l’objectiu serà seguir millorant en el sistema de notes i això vol dir fer totes les especials de la prova gallega.