Albert Llovera tanca la temporada a Ourense.

Albert Llovera i Lucas Cruz disputaran la seva segona prova formant tàndem en l’habitacle del Fiat Stilo Abarth 1.8, a A Gudiña (Ourense) el pròxim cap de setmana (dies 12 i 13). El pilot andorrà finalitzarà, amb la disputa de les dues proves que tanquen el Campionat d’Espanya de Rallyes sobre terra, una temporada amb molta activitat, en la qual ha tingut moments bons i altres que no ho han estat tant. Aixi doncs Llovera-Cruz seguiran en terres gallegues el seu procés d’adaptació, amb l’objectiu de tancar el 2005 amb bones sensacions i pensant en la pròxima temporada.

El pilot andorrà ha tingut un mes d’octubre, i el que duem de novembre, molt dens degut sobretot a la presentació del documental Las Alas del Fénix, han estat unes setmanes intenses, he fet molts quilòmetres per a poder satisfer les sol·licituds que he tingut de mitjans de comunicació, associacions, ... de totes maneres estic encantat de poder fer-ho i si alguna vegada he dit que no podia assistir ha estat per tenir l’agenda a tope. Crec que és una faceta més del meu treball com a pilot. Amb tant anar i venir el que no ha pogut fer Llovera és cuidar la seva forma física tal com ell acostuma a fer-ho, és cert que el tema entreno ha quedat una mica aparcat, però a partir de demà (dijous dia 10) intentaré centrar-me única i exclusivament en les proves que hem de disputar a A Gudiña. Una vegada em senti al volant del Stilo m’oblidaré de les altres activitats i procuraré anar el més ràpid que pugui per a estar una vegada més en la zona de punts de la classificació de la meva categoria.

Per a acabar el seu campionat, Octagon-Esedos i el RACE, han preparat dos rallyes de característiques habituals. És a dir 5 especials, a cobrir dues vegades, en cadascuna de les jornades, amb un total de gairebé 85 kms., cronometrats dels poc mes de 300 kms., que té el traçat total del rallye que es disputarà el dissabte. Pel que fa al diumenge cal esmentar que el recorregut és algo més curt, el total no arriba als 250 kms., dels quals 76 kms., són de velocitat.
La sortida del I Rallye de Terra d’Ourense es donarà a partir de les 7h40 del dissabte (dia 12), mentre que l’arribada al parc tancat de A Gudiña, dels que hagin superat el rallye, està prevista a partir de les 17h50, del mateix dissabte. Llovera, que ja va córrer aquesta prova la temporada passada, té molt clar, que les pistes gallegues són molt complicades perquè amaguen paranys que et poden deixar fora de carrera a la menor distracció.

 

Servei de premsa.


Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF