Llovera-Cruz entre els millors de dues rodes motrius.

Albert Llovera-Lucas Cruz (Fiat Stilo Abarth 1.8) han aconseguit una esplèndida cinquena posició, a 6‘53.2 de Joan Vinyes que ha estat el guanyador, en el I Rallye de terra d’Orense en la categoria de dues rodes motrius. Llovera ha assolit la millor classificació de la temporada precisament en un de les proves mes complicades, sobretot per la climatologia tan variable que han hagut de suportar els equips participants. Cal destacar que tan sols 22 dels 38 equips que han pres la sortida han aconseguit completar el rallye.

Per a Llovera-Cruz, en el seu segon rallye en l’habitacle del Fiat Stilo Abarth 1.8, ha estat un rallye molt regular intentat mantenir com a mínim un ritme constant a pesar de la dificultat de les especials, ha estat un rallye de menys a mes, a mesura que sorgien les dificultats hem anat millorant. Estic molt content de tal com s’ha desenvolupat el rallye en general. Altre aspecte positiu és la millora en la sintonia amb el Lucas, les modificacions que hem introduït tant en el tema de les notes com en el pilotatge estan donant un resultat molt positiu. La dificultats sembla que augmentaran en la segon rallye que es disputarà demà, una vegada acabats els reconeixements ja vaig dir que eren unes especials complicades però que m’agradaven. Espero estar altra vegada a les posicions davanteres de la dues rodes motrius. Neu? la veritat és que en terra crec que no hi haurà molta diferència, patinar es patina sempre.

Classificació del I Rallye de terra d’Orense categoria de dues rodes motrius.

1.- Vinyes-Mercader, 1h16’43.0 2.-Brugera-Paré, a 2’29.1 3.-Garcia-Ranero, a 3’23.5 4.-Fernandez- Piris, 5’45.3 5.-Llovera-Cruz, a 6’53.2

Per a tancar definitivament el Campionat d’Espanya de Rallyes sobre terra 2005 queda solament la prova de demà (Dia 13), un rallye que tindrà una vegada mes a A Gudiña com centre neuràlgic encara que les especials seran completament diferents, a excepció del tram espectacle, a les d’avui. El II Rallye de terra d’Orense s’iniciarà a es 8h00 i finalitzarà al voltant del 17h00.

 

Servei de premsa.

 

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF