Llovera-Cruz es queden a les portes del podi.

Albert Llovera-Lucas Cruz (Fiat Stilo Abarth 1.8) han seguit amb la seva progressió en A Gudiña i a punt han estat de pujar al podi de la categoria de dues rodes motrius en el II Rallye de terra d’Ourense. Llovera-Cruz han completat aquest segon dia de competició en la quarta posició (14a., scratch) de la categoria esmentada a 3’24.5 de Josep Bruguera que ha aconseguit el seu primer triomf de la temporada i alhora el títol de campió d’Espanya.
La prova ha estat una vegada mes per la climatologia, la neu no ha fet l’aparició als voltants de A Gudiña però si ho ha fet el fred que ha estat àdhuc mes intens que ahir. En la primera especial la temperatura rondava els 0º.

El pilot andorrà ha tornat ha tenir un dia molt inspirat en una prova realment difícil i en la qual els rivals han anat acusant l’esforç, m’he trobat molt a gust en les especials que hem disputat, els trams inicials d’avui eren potser els més complicats del cap de setmana, hem assegurat però sense que els rivals se’ns escapessin massa. Al final el podi ens ha quedat a menys de 45", una llàstima però estic molt content d’haver millorat el resultat d’ahir i aconseguir al final la millor classificació de la temporada. Estic també molt content per l’equip, Fiat Auto España, han treballat molt dur i han confiat sempre en el meu, es mereixien un resultat com aquest. Llovera tanca el campionat d’Espanya de Rallyes de terra 2005 amb fundades esperances de seguir millorant de cara a la pròxima temporada, normalment sóc optimista, però després de veure l’evolució que he fet en els rallyes que he fet amb Lucas al meu costat, creo que si seguim treballant de la mateixa manera no em poso límit on podem arribar, en poques setmanes he agafat molta confiança i seguretat i això es nota en els registres finals de les carreres.

Classificació de el II Rallye de terra d’Ourense categoria de dues rodes motrius.

1.-Bruguera-Vaig parar, 1h16’43.0 2.-Fernandez-Serrano, a 1’02.0 3.-Senra-Vazquez, a 2’42.1 4.-Llovera-Cruz, a 3’24.5 5.-Burgos-Larrinaga, a 8’37.7
Classificació final del Campionat d’Espanya de Rallye 2005 AGR2 .
1.-Josep Bruguera, 167 punts, 2.-Joan Vinyes, 132 p., 3.-Miguel A. Garcia, 98 p., 4.-Enrique Sevilla, 90 p., 5.-Abel Fernandez i Alfonso Veiés, 83 p., .... 10.-Albert Llovera, 33 p.

La temporada 2005 s’ha acabat, com és habitual en Llovera matí mateix començarà a treballar de cara a la pròxima.

 

Servei de premsa

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF