Marcel Albós té per davant un calendari molt complet.


Marcel Albós, aquest any integrat en el equip A.F. Raid de Lleida, tornarà a ser un dels favorits per assolir el triomf de la categoria Senior B 4T del Campionat d’Espanya d’Enduro, en aquesta ocasió pilotant una Honda 450 cc 4T. A part d’aquest campionat, el pilot andorrà també vol competir en altres especialitats i disputarà algunes curses tan del Campionat d’Espanya de Rallyes de terra com del de Raids. De moment el passat diumenge Albós va assolir la 6ª posició de la categoria Senior B a la prova del Campionat d’Espanya de Cross Country disputada a Avià.

La pre-temporada està sent tranquil·la, el pilot andorrà no ha descuidat la seva preparació i es troba amb moltes ganes d’iniciar la competició, de moment les sensacions que vaig tenir a la prova de Cross Country disputada a Avià van ser molt bones. En el decurs de l’hivern no he pogut entrenar amb moto tan com m’hagués agradat però he fet altres coses que m’han permès mantenir la forma. La proba d’Avià ha estat un pas mes de cara a estar en les millors condicions a la cursa de Sitges el primer cap de setmana de Març. Precisament en aquesta localitat s’inicia el Campionat d’Espanya d’Enduro i primera coincidència a la completa agenda d’Albós d’aquest any, per mi la prioritat sempre serà el Campionat d’Espanya d’Enduro. Quan el calendari d’aquest campionat ho permeti participaré en probes de Rallyes de terra o Raïds, mes per provar si estic a gust en aquestes curses que per seguir de manera regular aquets campionats, al menys de moment. Així doncs el primer cap de setmana de Març en el que coincideixen els campionats d’ Enduro (Sitges) i Rallyes de terra (Alcañiz) el pilot andorrà es centrarà en l’Enduro de Sitges.
Albós tampoc descarta fer alguna escapada al Marroc, concretament al Erg-Chebbi, per mantenir el contacte amb la sorra, Es un pilotatge que m’agrada i permet algunes alegries que les pistes de pedres no et permeten.


El calendari del Campionat d’Espanya d’Enduro es el següent:
5 Maig - Sitges (Barcelona), 2 Abril - Los Navalmorales (Toledo), 23 Abril - La Pobla Tornesa (Castellón), 4 Juny - Pontecaldelas (Pontevedra), 8 Octubre - Salamanca, 28 i 29 Octubre Cullar (Granada).

 

Servei de premsa.

 

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF