Llovera-Vallejo correran en el Campionat de França de Rallyes de terra.

Albert Llovera i Diego Vallejo, en aquesta ocasió als comandaments del Mitsubishi Lancer Evo VIII, es desplaçaran fins a la localitat francesa de Villeneuve d’Aveyron para participar en el 13 Rallye de terra des Causses, cinquena prova del Campionat de França de Rallyes de terra. El pilot andorrà, fidel a la tradició de disputar alguna prova internacional durant la temporada, aquesta temporada ha triat la prova francesa per a tornar a competir en terra abans d’iniciar la part decisiva del Campionat d’Espanya de l’especialitat. Recordem que Llovera, després de quatre proves, ocupa la segona plaça de la classificació provisional de la categoria de 2 rodes motrius en l’esmentat campionat.

La prova organitzada per la Escuderia Uxello és ben diferent en molts aspectes a les que són puntuables per al campionat espanyol. El Rallye des Causses té dues etapes, en la primera, que es disputarà el dissabte dia 1 de setembre, el recorregut és d’aproximadament 100 kms., dels quals, més o menys, la meitat corresponen a les tres especials de velocitat. Durant aquest primer dia de competició aquest bucle es repeteix tres vegades. La jornada següent és menys exigent, en total el bucle suma 50 kms., en aquest cas 25 kms., són cronometrados repartits en dos trams, els supervivents de la primera etapa hauran de superar aquest traçat dues vegades per a completar el rallye.
Un altra diferència a destacar la trobem en la llista inscrits, en la prova francesa seran 160 els equips que iniciaran la prova.

Hem valorat diverses opcions i al final ens hem decidit per la prova francesa ja que és la que mes a prop teníem i per tant la que menys desequilibrava el pressupost. Són dos dies de competició i això ens permetrà fer molts quilòmetres, fet molt important després de gairebé tres mesos de no participar en un rallye. D’aquesta manera comentava Llovera el perquè de l’elecció del Rallye des Causses, a més de marcar-se com objectiu, recuperar el ritme de competició per a arribar a la prova de Palma del Ria a finals de setembre amb garanties de seguir mantenint la bona ratxa de resultats que ens permeti lluitar pel títol fins al final. Està clar que a França la classificació no és el nostre objectiu prioritari.

De moment el pilot andorrà i el seu equip viuran dues jornades molt completes el pròxim cap de setmana en Villeneuve d’Aveyron. El dissabte el primer participant prendrà la sortida a les 8h00 i està prevista l’arribada al parc tancat final a partir de les 19h36. La segona etapa també s’iniciarà a les 8h00, mentre que el final del rallye està previst a partir de les 15h38 del mateix diumenge .

Servei de premsa.


Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF