Albert Llovera torna molt satisfet del seu test a França.

Albert Llovera-Diego Vallejo (Mitsubishi Evo 8), van completar en una excel·lent setena posició de la categoria G.N, el 13 Rallye de terra des Causses, cinquena prova valida per el campionat francès de l’especialitat. El pilot andorrà ha aconseguit el seu objectiu en terres franceses, és a dir fer el màxim de quilòmetres contra el crono i recuperar el ritme de carrera amb vista a les proves que s’acosten del Campionat d’Espanya, en les que si espera estar entre els millors de dues rodes motrius.

A l’inici del rallye vaig notar la falta de competició, a poc a poc els temps van anar sortint i això em va ajudar a llançar-me encara més. La veritat és que en la segona jornada del ral·li vaig estar molt còmode al volant del meu cotxe. En uns trams molt ràpids i amb frenades al limit vam haver de resoldre alguna situació delicada, però... Crec que hem fet un bon rallye i un treball excel·lent amb vista a la segona part de la temporada. Aquest era el resum ràpid que feia Llovera de la seva primera participació en una prova del Campionat francès de terra, a més afegia, vam tenir problemes de pneumàtics des del primer moment, vam provar unes gomes noves de Goodrich, i eren massa toves per a unes pistes amb moltes pedres, el cotxe es movia molt. De tota manera al no lluitar per un lloc en la classificació vam decidir aprofitar al màxim i amb 6 pneumàtics vam fer tot el ral·li. En la segona etapa també vam tenir problemes de frens, en fi que no va ser fàcil.
En l’aspecte físic han estat dues jornades molt exigents amb moltes hores al cotxe i he aguantat molt bé l’esforç, potser he notat cansament quan ha arribat la relaxació habitual de final de rallye.

Classificació final del 13 Rallye de terra donis Causses G.N:
1.-Bouffier-Klinger (Mitsubishi Lancer Evo 9) 1h22’09.600 , 2.-Bruyneel-Descamp (Subaru Impreza) a 2’00.200, 3.- Munster-Gilsoul (Subaru Impreza) a 2’12.800, 4.-Maurin-Thimonier (Subaru Impreza) a 3’48.100, 5.-Colsoul-Colsoul (Mitsubishi Evo 9) a 5’21.200, 6.-Prevalet-Viennet (Mitsubishi Evo 6) a 6’01.900, 7.-Llovera-Vallejo (Mitsubishi Evo 8) 7’56.200 .

A partir d’aquest moment Albert Llovera canviarà el xip i tornarà a centrar tota la seva atenció en el Campionat d’Espanya de l’especialitat. La pròxima cita és a Palma del Riu (Còrdova) els dies 28 i 29 de setembre, i amb tota seguretat el pilot andorrà serà un dels protagonistes de la categoria de 2 rodes motrius al volant del seu Fiat Stilo Abarth 2.0.

Servei de premsa.


Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF