Rechi OK, Escuer i Giorza amb problemes a Mora d’Ebre.

Els pilots de l’Automòbil Club d’Andorra, Gerard Escuer, Guillaume Giorza i Kevin Rechi, van disputar amb sort dispar, el segon meeting de la temporada de les Copes, Trofeus i Challenges de Catalunya de Kàrting dins de la categoria Rotax, en el nou circuit de Mora d’Ebre.
Rechi va aconseguir acabar cadascuna de les dues carreres en una meritòria novena posició, per la seva part Escuer, que va canviar d’equip just abans d’aquesta carrera, va aconseguir acabar les dues proves en la 14a., posició. Menys fortuna va tenir Giorza que va viure un veritable calvari a Mora, va aconseguir la 12a., posició en la primera prova mentre que en la segona es va veure obligat a abandonar a la setena volta.

La matinal no va començar gens bé per a cap dels tres joves pilots de l’ACA, en els entrenaments oficials es van veure relegats a les últimes posicions de la graella. En la primera carrera es va poder comprovar que Rechi havia solucionat els problemes d’adherència que va tenir durant la mànega anterior i va recuperar posicions. Per la seva part Giorza i sobretot Escuer van tenir una aferrissada lluita amb altres pilots en la part del darrere del grup, que va provocar mes d’una sortida de pista. No va canviar la decoració en la segona carrera, Rechi va tornar a estar molt regular, encara que al no poder baixar en cap moment dels 53” per volta va fer que els seus rivals se li escapessin. Per a Escuer es va repetir la història de la primera prova, mentre que com ja hem comentat Giorza, no va poder completar aquesta mànega.

Al final Rechi estava satisfet dels resultats aconseguits, hem passat un moment dolent en els cronometrats, no hi havia manera que el kart s’aguantés i clar els cronos no van sortir. Hem canviat les rodes davanteres i les coses han sortit molt millor en les carreres. L’objectiu aquesta temporada és aprendre i millorar a cada carrera. Per a Escuer el que ha passat era previsible, els canvis d’equip sempre comporten un període d’adaptació, les referències no tenen res a veure d’un xàssis a un altre i això és el que ha passat en les carreres d’avui. Malgrat tot crec que hagués pogut estar mes endevant en les finals. Sense cap mena de dubte Giorza és el que pitjor ho ha passat a Mora, després de rodar divendres hem canviat motor, carburador ... però la situació no ha millorat.

Classificacions Copes, Trofeus i Challenges de Catalunya de Kàrting-categoria ROTAX:
Entrenaments cronometrats.

1.-Sergio Flores (Redspeed) 51.840 2.-Stephen Ballering (Intrepid) a 0.360 3.-Albert Tuneu a 0.526 ...15.-Kevin Rechi (Sodikart) a 1.478 16.-Guillaume Giorza (Sodikart) a 1.965 17.-Gerard Escuer (FA) a 2.357 .
1a. Carrera.
1.- Stephen Ballering (Intrepid) 13’07.960 2.-Jorge Suarez (Kombikar) 0’05.105 3.-Albert Tuneu a 0’08.582 ... 9.-Kevin Rechi (Sodikart) a 0’18.794 ... 12.-Guillaume Giorza (Sodikart) a 0’32.042 ... 14.-Gerard Escuer (FA) a 0’33.364
2a. Carrera,
1.-Sergio Flores (Redspeed) 13’13.306 2.-Stephen Ballering (Intrepid) a 0’04.227 3.-Alejandro Lino (Energy) a 0’04.298 ... 9.-Kevin Rechi (Sodikart) a 0’15.605 ... 14.-Gerard Escuer (FA) a 0’36.684 ... Guillaume Giorza (Sodikart) ab.

El pròxim meeting de les Copes, Trofeus i Challenges de Catalunya de Kàrting es disputarà al circuit de Sils (Girona) els dies 12 i 13 d’Abril.

Fotos (Dorsal 6 - Kevin Rechi, Dorsal 19 - Gerard Escuer, Dorsal 28 - Guillaume Giorza).

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF