Cap de setmana per oblidar per als pilots del ACA-kàrting a Sils.

Gerard Escuer, Guillaume Giorza, Alex Loan i Kevin Rechi, pilots de l’Automòbil Club d’Andorra, van tenir un cap de setmana amb molts problemes a Sils (Girona), en la disputa del tercer meeting de la present temporada de les Copes, Trofeus i Challenges de Catalunya de Kàrting dins de la categoria Rotax,.
Els pilots andorrans que van iniciar les carreres molt endarrerits en les graelles de sortida, no van tenir opció en cap moment de lluitar per una posició entre els millors de la classificació. El 12è., lloc d’Alex Loan en la segona carrera va ser el millor resultat d’un cap de setmana molt complicat per als integrants del ACA-kàrting 2008.

El meeting de Sils es va iniciar amb la pluja com a protagonista, durant la jornada de divendres l’esmentat element va obligar a suspendre els habituals entrenaments lliures que la majoria d’equips aprofiten per fer la posta a punt dels seus karts. En els entrenaments oficials, es va poder comprovar que els pilots andorrans no tenien el seu millor dia, el resultat més positiu va ser el de Rechi (14è), encara que no va poder acabar la tanda per problemes mecànics. La primera carrera es va iniciar amb un toc entre diversos pilots entre els que estaven Loan i Escuer. Giorza que va sortir bé, no podia seguir el ritme dels seus rivals, mentre Rechi abandonava en la primeres voltes de la prova. En la continuació, segona carrera, les coses no van millorar encara que cal destacar la recuperació de Loan i Escuer que van millorar els seus parcials respecte a la primera prova. Giorza es va quedar a tres voltes del final mentre que Rechi va optar per no sortir.

Malgrat que els resultats no van ser els desitjats, tant Loan com Escuer donaven per bo el treball realitzat pensant en els pròxims compromisos, segons Loan, aquestes carreres són d’entrenament per a les carreres de la KF3 del Campionat d’Espanya, que seran les que seguiré amb assiduïtat. Soc conscient que, sobretot aquí en la Rotax, hi ha pilots amb molta experiència i el meu objectiu ara és aprendre. Escuer després de canviar d’equip segueix el seu procés d’adaptació, és el meu segon meeting amb el meu nou equip i m’he trobat a gust, encara que és evident que queda molt treball per fer. Giorza, tercer en any passat en aquest campionat, estava molt enfadat, aquest any estem tenint problemes de tota mena, el kart no acaba d’anar bé i així és difícil estar entre els més ràpids. A Sils, Rechi va ser el que pitjor ho va passar, els problemes d’embragatge que hem tingut a meitat dels qualificatius han marcat la resta del dia.

Classificacions Copes, Trofeus i Challenges de Catalunya de Kàrting-categoria ROTAX:
Entrenaments cronometrats.

1.-Stephen Ballering (Intrepid) 53.432 2.-Alejandro Lino (Energy) a 0.114 3.-David Martinez (Kombikart) a 0.187 ...14.-Kevin Rechi (Sodikart) a 1.231 ... 15.-Gerard Escuer (FA) a 1.241 ... 18.-Guillaume Giorza (Sodikart) a 1.367, 19.-Alex Loan (Sodikart) a 1.408 .
1a. Carrera.
1.- Stephen Ballering (Intrepid) 15’17.997 2.-Sergio Flores (Redspeed) a 0’09.719 3.-Jorge Suarez (Kombikart) a 0’09.819... 14.-Guillaume Giorza (Sodikart) a 0’37.289, 15.-Alex Loan (Sodikart) a 0’43.255.
2a. Carrera,
1.-Stephen Ballering (Intrepid) 15’26.553, 2.-Albert Tuneu (Wildkart) a 0’10.112 3.-Lluis Lligadas (Kosmic) a 0’10.429 ... 12.-Alex Loan (Sodikart) a 0’30.648 ... 14.-Gerard Escuer (FA) a 0’32.522 ... Guillaume Giorza (Sodikart) a 3 voltes.

El circuit d’Osona (Vic) serà l’escenari del pròxim meeting de les Copes, Trofeus i Challenges de Catalunya de Kàrting, els dies 24 i 25 de Maig.

Fotos (Dorsal 6 - Kevin Rechi, Dorsal 19 - Gerard Escuer, Dorsal 20 - Alex Loan, Dorsal 28 - Guillaume Giorza).

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF