Albert Llovera amb objectius clars per a Navalcarnero.

Albert Llovera, acompanyat en aquesta ocasió per Kini Muntada, estaran al podi de sortida del Ral·li de terra de Navalcarnero, segona prova del Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra. El pilot andorrà es desplaça a la localitat madrilenya amb l’ànim de completar el ral·li, això voldrà dir que haurà tingut l’ocasió de continuar la seva adaptació al Fiat Gran Punt S2000, que, ara mateix, és el seu objectiu prioritari.

Per a Llovera, en aquests moments, pensar en la classificació del ral·li és una cosa que no l’obsessiona, per diversos motius no hem pogut rodar tot el que haguéssim volgut, no conec el suficient les reaccions del Fiat i això sempre et condiciona en el moment de prendre decisions en les que cal arriscar mes del compte. És un procés que hem de superar a base de fer quilòmetres al volant del S2000. Encara que les especials no acostumen a ser les mateixes, Llovera coneix bé les pistes dels voltants de Navalcarnero i és conscient que no serà un ral·li fàcil, de les últimes participacions amb el Stilo, recordo que les pistes acostumen a ser molt trencades, en els reconeixements has d’anotar molt per no veure’t sorprès en el moment de la veritat. El llarg enllaç fins a Les Rozas per disputar el tram espectacle és un inconvenient per a nosaltres. Trenca el ritme de competició.

Per a la segona cita del seu campionat els organitzadors del mateix, RACE i Octagon-Esesdos, han preparat un recorregut amb la mateixa estructura que l’any passat, és a dir dos especials que es repeteixen en les seccions matinals, a continuació es disputarà dues vegades seguides el tram espectacle de Les Rozas, per acabar el ral·li amb la disputa, també dues vegades cadascuna, de dos trams de velocitat en pistes pròximes a Navalcarnero. En total el ral·li consta de 255,53 kms., dels que 88,18 kms., són de velocitat.

A les 9h00 de dissabte que ve (dia 19) està previst l’inici de ral·li des de l’assistència situada a la zona industrial de Navalcarnero. Els equips que hagin superat la prova començaran a arribar al parc tancat final, situat en la Plaza de Segovia de la localitat madrilenya, a partir de les 18h15.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF