Albert Llovera espera que la seva sort canviï en Guijuelo.

El pilot andorrà Albert Llovera, al costat de Diego Vallejo, al volant del Fiat Grande Punto S2000 disputarà dissabte que ve (dia 10) el Ral·li de terra de Guijuelo, tercera prova del Campionat d'Espanya de l'especialitat. L'objectiu de Llovera en terres salmantines és fer bo el refranyer, a la tercera..., en el seu cas el pilot de Fiat lluitarà per portar el seu vehicle fins al parc tancat final, això significaria que per fi ha pogut completar una prova aquesta temporada.

Llovera ha aprofitat linterval de temps entre les proves de Navalcarnero i Guijuelo per recuperar-se físicament, aquest període dinactivitat mha servit per recuperar-me duna ferida al peu dret. Aquesta lesió me la vaig fer al ral·li de Rocafort i curar-se ha costat mes del previst, degut a la falta de sensibilitat i de reg sanguini a la zona afectada. En laspecte purament esportiu, el pilot andorrà espera tenir loportunitat de fer molts quilòmetres pilotant el S2000, els esforços dels tècnics de lequip es van centrar a reparar el canvi de velocitats i després a millorar el diferencial del cotxe. Abans de començar el desplaçament a Guijuelo farem una última prova i si tot resulta com està previst, començarem a pensar en el ral·li i a aconseguir una millor posada a punt per al nostre Grande Punto.

El recorregut del Ral·li de terra de Guijuelo 2008 tindrà un todal de 182,52 kms., amb quatre especials de velocitat, que es disputaran dues vegades cadascuna, que sumen 75,24 kms., on es decidirà la classificació de la carrera. Llovera recorda d'altres edicions que, les especials en aquesta zona són molt ràpides, les pistes estretes i per tant evitar les sortides de pista no és gens fàcil. De totes maneres cal recordar que els trams cronometrats no es coneixeran fins a la jornada anterior al ral·li en la que els equips participants completaran el reconeixement del traçat.

L'inici de la prova salmantina del Campionat d'Espanya de Ral·lis de terra està prevista a les 9h30 des de la zona d'assistència situada al centre de Transports de Guijuelo. El parc tancat de final de carrera, ubicat al recinte Firal de l'esmentada localitat, acollirà als equips que hagin superat la prova a partir de les 17h00 del mateix dissabte.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF