A Mora d’Ebre, tornen els problemes per als pilots del ACA kàrting.

En el tercer meeting puntuable per a les Copes, Trofeus i Challenges de Catalunya de Kàrting dins de la categoria Rotax, disputat al circuit de Mora d’Ebre, Gerard Escuer, Guillaume Giorza i Kevin Rechi, pilots de l’Automòbil Club d’Andorra de kàrting, no van poder continuar la línia ascendent que semblava haver-se iniciat a Osona i van tornar a estar en la part posterior de la classificació.
L’actuació de Giorza i Rechi va quedar marcada per la sanció, es van veure endarrerits a les últimes posicions de la graella de sortida de la primera carrera, per problemes de pes del seu kart una vegada finalitzats els entrenaments cronometrats. En el cas de Gerard Escuer, a les files de l’equip Binakart, va fer un bon temps en la mànega dels entrenaments lliures però la continuació no va ser tan positiva per als seus interessos.

En els entrenaments oficials, Giorza (48.247) va ser el més ràpid dels pilots andorrans, encara que li va servir de ben poc per la sanció esmentada. Escuer no va poder repetir el registre de la tanda dels lliures i es va trobar a la 16a., plaça, just per davant de Rechi que es va situar a 11 centèsimes del seu company.
En la primera carrera, Escuer, el pilot andorrà que tenia la millor plaça a la graella de sortida, es va veure involucrat en un toc, va quedar molt ressagat i en aquest moment es van acabar les seves possibilitats de millorar posicions. Rechi fent una carrera de menys a més fins i tot va poder situar-se en la 13a., plaça, mentre que Giorza va haver d’abandonar per problemes a la bomba de gasolina.
En la segona carrera, l’actuació dels pilots del ACA kàrting va estar en la mateixa línia, cal esmentar el 13er., lloc de Giorza que una vegada solucionats els seus problemes mecànics va intentar arribar fins als deu millors. En el cas de Rechi, problemes d’embragatge van ser determinants en la seva classificació final.

El pilot andorrà de l’equip Binakart. Gerard Escuer va deixar les instal·lacions del Kàrting Mora convençut que a base de competir millorarà el seu rendiment, diverses vegades aquesta temporada m’han tret de la pista a l’inici de les carreres, potser si no fos tan impulsiu en els inicis ... és qüestió d’experiència i això s’aconsegueix a base de competir. A Mora, Giorza i Rechi, que es van veure perjudicats per una sanció coincidien que, és la primera vegada que ens passa, han estat diversos els pilots que han tingut problemes en la pesada dels seus karts i a més per diferències mínimes, en fi ¿ ?

Classificacions Copes, Trofeus i Challenges de Catalunya de Kàrting-categoria ROTAX:
Entrenaments cronometrats.

1.-Henry Ballering (Intrepid) 47.231 2.-Jorge Suarez (Kombikart) a 0.381 , 3.-Lluis Ligada (Kosmic) a 0.504 ...6.-Gerard Escuer (FA) a 1.445 .
1a. Carrera.
1.-Henry Ballering (Intrepid) 14’19.449, 2.-Lluis Ligada (Kosmic) a 0’04.683 3.-Jorge Suarez (Kombikart) a 0’07.556 ... 13.-Kevin Rechi (Sodikart) a 0’33.214 , 14.-Gerard Escuer (FA) a 0’33.626.
2a. Carrera,
1.-Henry Ballering (Intrepid) 14’21.960, 2.-Lluis Ligada (Kosmic) a 0’03.495 3.-Jorge Suarez (Kombikart) a 0’08.543 ... 13.- Guillaume Giorza (Sodikart) a 0’18.648 ... 16.-Gerard Escuer (FA) a 0’26.655 , 17.-Kevin Rechi (Sodikart) a 0’29.277 .
.
El pròxim meeting de les Copes, Trofeus i Challenges de Catalunya de Kàrting, es disputarà al circuit de Juneda el mes d’agost vinent (dies 9 i 10).

Fotos: Dorsal 6 - Kevin Rechi, Dorsal 19 - Gerard Escuer, Dorsal 28 - Guillaume Giorza).

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF