Vinyes-Mercader guanyen la categoria de 2 RM a La Guàrdia d’Urgell.

Joan Vinyes-Jordi Mercader van debutar amb èxit al volant del Renault Clio R3 amb especificacions de terra. El pilot andorrà va ser el més ràpid en la categoria de dues rodes motrius (5è., scratch) del 3r Ral·li de terra de la Guàrdia d’Urgell, tercera prova vàlida per al Campionat de Catalunya de l’especialitat.

La carrera es va disputar en els voltants de la localitat lleidatana que donava nom a la prova, els organitzadors (WRC Management) van configurar un recorregut amb dos trams de velocitat de 11,16 kms., i 8,71 kms., respectivament que els equips participants van haver de superar tres vegades cadascun.

Vinyes va dominar de manera clara la seva categoria en un recorregut en el qual li era molt difícil lluitar amb els vehicles de tracció total que’l van precedir, al final hem quedat a 14” de la quarta plaça i alguna una mica mes lluny del podi. Crec que el resultat és molt bo tenint en compte que en les especials hi havia zones molt ràpides en les que per potència dels vehicles perdíem molt temps. Estic convençut que amb un recorregut més tècnic hauríem pogut seguir el seu ritme. Al final de la prova, el pilot andorrà es trobava molt satisfet de la seva primera experiència en terra al volant del Clio R3, tot va ser molt ràpid, durant la setmana els tècnics de ABF Sport van preparar el cotxe, vam fer un primer test divendres i hem sortit a la carrera a donar-lo tot per veure fins on podíem arribar. Estic molt satisfet tant del resultat com del rendiment del R3 , la veritat és que mi divertit molt disputant aquest ral·li.

Clasifiación del Ral·li de La Guàrdia, catgoría 2 rodes motrius.
1.- Vinyes-Mercader (R/Clio R3) 49’10”, 2.- Busquets-Grau (Seat Ibiza GTI Proto)) a 1’58”, 3.- Blancafort-Moreno (Opel Astra Proto) a 2’34”, 4.- Serrat-Jimenez (Citroën C2) a 4’05”, 5.- Dot-Mompio (Opel Chalet GSI) a 4’35”.

La pròxima cita de Vinyes al volant del Renault Clio R3 serà sobre asfalt, concretament el 8 i 9 d’agost disputarà el Rallye de Ferrol, sisena prova puntuable per al Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt.