Triomf de Vinyes-Mercader a Mollerussa.

Joan Vinyes-Jordi Mercader, en aquesta ocasió pilotant el Subaru Impreza STI 07, van aconseguir un clar triomf en el 8è Ral·li de terra de Mollerussa-Fondarella, penúltima carrera del Campionat de Catalunya de l’especialitat. El pilot andorrà, que va marcar el millor temps a totes les especials disputades, no va donar cap opció als seus rivals, Jordi Zurita a 46” i Miquel Pou a més de 1’ van completar el podi del ral·li organitzat per la Escuderia Mollerussa.

El recorregut del Ral·li Mollerussa 2008 va tenir com a centre neuràlgic el Circuit Municipal Parc de la Serra de la localitat que dóna nom a la prova. Els participants van haver de superar un traçat d’una mica més de 36 kms., amb dos especials, de 5,93 kms., que van disputar tres vegades cadascuna.

Tot ha sortit perfecte, encara que no ha estat fàcil. A primera hora del matí les zones d’herba estaven humides i patinaven molt. El Subaru corre molt a l’inici hem notat el canvi sobretot en les acceleracions, en fi un ral·li que ens permet mantenir el ritme de competició en aquest final de temporada. Un final que Vinyes ha decidit complicar una mica participant en un ral·li del Campionat de França d’asfalt, doncs sí, a part de l’agenda que teníem prevista, hem decidit participar en el Ral·li du Var una prova en la que es donen cita els millors equips del campionat del país veí i en el que trobarem pilots que coneixen molt bé el recorregut i que han disputat moltes carreres amb un Renault Clio R3. En fi veurem el que passa, estic molt il·lusionat sobretot per saber a quin nivell estem amb el Clio respecte a rivals de molta entitat.

Així doncs, després de participar en ls 24 hores del Circuit de Catalunya el pròxim cap de setmana (dies 22 i 23), Joan Vinyes es desplaçarà fins a Sainte Maxime per disputar el 54 Rallye du Var (28 al 30) prova que tanca el Campionat de França de Ral·lis d’asfalt.

Classificació del 8è Ral·li de terra Mollerussa-Fonderella.
1.- Vinyes-Mercader (Subaru Impresa STI) 27’07”, 2.- Zurita-Amigo (Subaru Impreza) a 0’46”, 3.- Pou-Muñoz (Mitaubishi Lancer Evo IX) a 1’19”, 4.- Marcos-Marcos (Mitsubishi Lancer Evo V) a 2’53”, 5.- Folch-Argemi (Mitsubishi Lancer Evo V) a 2’55”.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF