Josep M. Membrado: Aquest any sortirem amb un Evo IX.

El 22è Ral·li Girona, serà el punt de partida per a Josep M. Membrado en la present edició del Campionat de Catalunya de Ral·lis, que disputarà al volant d’un Mitsubishi Evo IX.
Així doncs, la gran novetat de l’equip del campió català per al 2009 estarà en la part mecànica. L’equip humà es manté inamovible, amb Jordi Vilamala en el backet de la dreta de l’Evo IX i els tècnics de PCR Esport que, una vegada més, estaran al parc d’assistència per solucionar els problemes que puguin sorgir durant les competicions en la nova mecànica.

Per a l’edició 2009 de la seva prova, els responsables de la Escuderia Baix Empordà han preparat un traçat amb quatre especials de molta tradició: Cladells, Ossor, Els Angels i Santa Pellaia, que es disputaran dues vegades cadascuna, amb un total de 102,08 kms., de velocitat dels que 300 kms., i escaig que suma el recorregut.

Així doncs el tàndem Membrado-Vilamala s’enfrontarà a un traçat que no té secrets per a ells, Són especials que hem corregut moltes vegades encara que en aquesta ocasió les disputarem al volant d’un Evo IX, aquí està sens dubte la dificultat de la prova. És de preveure que haurem de superar un període d’adaptació a les reaccions del nou cotxe, procurarem que sigui el més curt possible.
Per al pilot d’Olost l’objectiu de la temporada és mantenir el títol aconseguit en l’anterior edició del campionat, de totes maneres les novetats, la comentada de l’Evo IX, i les del calendari, no li posaran les coses fàcils, i cal afegir els rivals que, estem convençuts, no hauran escatimat esforços per poder presentar batalla amb la intenció d’aconseguir un objectiu que és comú per a tots. No hi ha dubte que ens agradaria repetir l’èxit d’anys anteriors, però en aquesta edició del campionat hi ha proves d’asfalt i terra... De moment ens plantegem la temporada carrera a carrera i veure en cada moment on estem i quines opcions tenim... A poc a poc anirem resolent totes les incògnites que ara mateix se’ns plantegen.

Membrado-Vilamala iniciaran la defensa del títol del català de ral·lis a partir de las 9h15 de dissabte que ve (dia 25) en el que s’iniciarà, en el pàrquing de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva, el Ral·li Girona 2009. El final està previst a partir de les 19h55 del mateix dia, al podi situat en la ubicació esmentada, en ple centre de la localitat gironina.

Horaris - 22è Ral·li Girona.

Servei de Premsa.


Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF