A Vic, Membrado-Vilamala volen seguir la tradició.

Per als aficionats al món dels ral·lis, l’inici de l’estiu és sinònim de Ral·li Osona, un any més la tradició es complirà i les carreteres de la comarca que donen nom a la carrera acolliran el pròxim cap de setmana, tant als participants com els fidels seguidors de la prova, per viure en directe la 41ª edició del ral·li organitzat per la Escuderia Osona.
Per veure si es fa realitat la segona part de la tradició haurem d’esperar a dissabte (dia 4) a la nit. En les últimes sis edicions del ral·li, Josep M.Membrado-Jordi Vilamala, han pujat al més alt del podi situat en ple centre de la capital catalana. Ho aconseguiran aquest any al volant d’un Mitsubishi Evo X ? El que si podem garantir és que posaran tot de la seva part per seguir amb la tradició que es va iniciar en el 2003.

L’edició 2009 de la prova vàlida per a Campionat de Catalunya de Ral·lis, té un traçat amb 9 especials (4 diferents) que sumen gairebé 100 kms., de velocitat, dels 438,38 que hauran de completar els participants abans de deixar el seu cotxe en parc tancat final. La Trona (12,81 kms.), i La Costa dels Gats (7,85 kms.), es disputaran, dues vegades cadascun en la secció matinal. Mentre que en la continuació els escenaris que decidiran la classificació final de la prova seran: Espinelves-Sant Juliá (11,02 kms.), se superarà en tres ocasions i La Vola (8,28 kms.), solament en dos.

Membrado-Vilamala s’esforçaran al màxim per repetir triomf en un ral·li, que com esmentàvem al principi, han dominat els sis últims anys, però aquesta vegada Membardo veu complicat repetir triomf, Tan sols cal mirar la llista d’inscrits per adonar-se que la competència serà molt dura. La presència de Xevi Pons, al volant d ‘un Porsche ex Vallejo, i Dani Solá pilotant un Evo IX, fan preveure que el triomf a l’Osona 2009 serà molt car d’aconseguir. De totes manera les carreres cal disputar-les i nosaltres sortirem a un ritme que esperem ens serveixi per mantenir a ratlla als nostres rivals directes en el campionat català de l’especialitat. Per afrontar la seva tercera participació en l’esmentat campionat, el pilot d’Olost no ha canviat el guió de la present temporada, encara que coneixem bé les especials, els reconeixements previs al ral·li sempre cal fer-los amb la màxima concentració per evitar sorpreses el dia de la carrera. Pel que fa al cotxe, sortirem amb un Evo IX de Calm Competició i en l’assistència estaran els tècnics de PCR Esport per al que pugui succeir durant la competició.

La prova de la Escuderia Osona s’iniciarà a les 9h01 de dissabte que ve (dia 4) al podi situat al carrer Joan de Serrallonga de Vic. Els participants tornaran a l’esmentada ubicació a partir de les 23h55 del mateix dia per celebrar el lliurament de trofeus del Ral·li Osona 2009. La novetat de la present temporada, en referència a la logística del ral·li, és el canvi del parc d’assistència, en aquesta edició se situarà en les instal·lacions del circuit de Kàrting d’Osona.

Horaris - 41ª Ral·li Osona.

Servei de premsa.


Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF