Membrado-Vilamala, a Cervera competiran sobre terra.

Per primera vegada en la seva dilatada carrera esportiva, Josep M.Membrado-Jordi Vilamala, formaran tandem en un ral·li de terra, aquest debut tindrà lloc a Cervera dissabte vinent (dia 5) en la disputa de la 10a edició del ral·li sobre terra que porta el nom de la capital lleidatana, vàlid per al Campionat de Catalunya de ral·lis d’aquesta temporada.
Membrado ha escollit, per a la disputa d’aquesta prova, el C2 Proto de l’equip PCR Sport.

La 10a edició de ral·li de Cervera presenta diverses novetats pel que fa a horari i recorregut. El ral·li es disputarà durant tota la jornada de dissabte, al matí es duran a terme els reconeixements de les especials i a partir de les 15h00 s’iniciarà la competició.
Pel que fa al recorregut, cal mencionar que bona part de mateix segueix el format habitual de les proves catalanes sobre terra, és a dir tres passades per dos especials d’11,90 kms., i 9,00 kms., respectivament, la novetat es situa en la part final de la prova, la disputa d’una especial de 2,00 kms., dues vegades, completament de nit i sense llum artificial posarà el punt final al ral·li que una vegada més estarà organitzat pels membres de WRC Management.

Quan parlem dels ral·lis d’asfalt que es disputen a Catalunya poques coses poden sorprendre a Membrado, cal recordar que és pluri-campió de l’especialitat. Però aquest any el Campionat 2009 cobra una altra dimensió i el pilot d’Olost haurà de recórrer a la seva innegable qualitat per adaptar-se de manera ràpida a una especialitat que desconeix, aquesta és la seva opinió: En terra només he corregut un ral·li, fa tres anys a final de temporada a Tarrega, i a més no va ser amb el Jordi (Vilamala) al meu costat. Així doncs sortirem a veure que passa, a Cervera tot seran novetats, l’escenari, el cotxe i per completar el dia una especial de nit... per a nosaltres un bon resultat seria acabar el ral·li per anar agafant ritme sobre terra. Com bé apunta Membrado una altra novetat important serà el vehicle que pilotarà a les especials de Cervera, hem considerat algunes opcions, però al final ens hem decidit pel C2 Proto de PCR Sport. Aquest cotxe és el que habitualment pilota Nani Roma en aquest campionat i que ha aconseguit excel·lents resultats aquest any. És doncs una mecànica contrastada en ral·lis de terra i... repeteixo, veurem que passa.

Com apuntàvem, dissabte vinent (dia 5) serà una jornada molt densa per a tots els participants en el 10è Ral·li de terra de Cervera. L’inici de la prova està previst a les 15h00 des del podi situat en la Pl. Pio XII. A partir d’aquest moment seran 8 hores de competició fins a tornar a entrar el vehicle en el parc tancat final situat en la mateixa ubicació en què es va donar la sortida.

Horaris - 10è Ral·li de terra de Cervera.

 

Servei de premsa.

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF