Membrado-Vilamala amb problemes des de l’inici, a Cervera.

Josep M. Membrado-Jordi Vilamala (C2Proto), no van tenir un bon debut en els Ral·lis de terra. Problemes mecánics en seu C2 Proto els van obligar a abandonar el Ral·li de terra de Cervera, primera prova de l’especialitat vàlida per al Campionat de Catalunya de Rallys 2009.

Membrado i el seu equip van decidir deixar la prova, després de completar el primer bucle a les dues especials que configuraban el ral·li, Ha estat una pena, més que res perquè veníem amb la intenció de començar a agafar-li el feeling a una especialitat a la què no estem habituats i no hem aconseguit el nostre objectiu. Hem tingut problemes mecànics des de l’inici, hem trencat el diferencial davanter, i en aquestes condicions no tenia cap sentit seguir. El pilot d’Olost es mostrava decebut encara que amb ganes de seguir lluitant, Sens dubte, per a nosaltres aconseguir anar ràpid en la terra és un repte i a Vidreras tornarem a sortir fins i tot més motivats.

La propera cita del Campionat de Catalunya és precisament la de Vidreras, es disputarà d’aquí a quinze dies (19 i 20). Membrado ho seguirà intentant per estar, també en terra, entre els millors.

 

Servei de premsa.

.

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF