Josep M. Membrado: A Vidreres seguirem lluitant.

Amb la disputa de l’I Ral·li de la Selva, torna l’activitat sobre terra per als pilots que aspiren al Campionat de Catalunya de Ral·lis 2009. Josep M. Membrado-Jordi Vilamala tindran l’oportunitat d’esmenar els problemes soferts a Cervera i seguir optant a revalidar un títol que en l’apartat d’asfalt, fins al moment, han dominat amb solvència.
El pilot d’Olost seguirà confiant en les prestacions del C2 proto preparat per PCR Competició per afrontar la prova que organitza l’Escuderia Peu a Baix, en la què esperen estar entre els millors.

La prova de terra de la Selva (Girona) tindrà un recorregut total de 170 kms., i es disputarà en dues etapes. Les especials a superar seran 8 (3 diferents), que sumen 65 kms., de velocitat.

Membrado afronta el segon repte sobre terra amb una excel·lent motivació. Durant les jornades prèvies al ral·li espera dur a terme diversos test per recuperar la millor posada al punt del C2 i acumular quilòmetres pilotant en una superfície en la què no s’ha prodigat fins aquesta temporada, aquesta és la seva opinió: És obvi que per a nosaltres la terra segueix sent una superfície desconeguda, conèixer les reaccions del cotxe és important per saber fins on podem arribar. En aquest aspecte estem en desavantatge pel que fa als nostres rivals i això, lluny de ser un handicap, ha de suposar una motivació extra per a plantar cara fins al final. A més el campió català és conscient que els punts dels ral·lis de terra són decisius per encapçalar la classificació del campionat català al final de temporada, Així és i per aquest motiu estem dedicant tot el nostre esforç per seguir afegint punts al nostre haver en una especialitat que no és habitual per a nosaltres. Farem un test que espero ens serveixi de preparació y que ens permeti sortir al ral·li amb un ritme competitiu i poder acostar-nos als més ràpids. Estic convençut que ho podem aconseguir.

La localitat de Vidreres serà el centre neuràlgic del ral·li, el parc d’assistència estarà ubicat en el Pavelló Poliesportiu de l’esmentada localitat. La prova s’iniciarà a la 17h00 de dissabte vinent (dia 19), amb la disputa de la primera etapa. A partir de les 9h00 de la jornada següent es donarà l’ordre de sortida d’una segona etapa dividida en tres seccions que donarà la classificació final de la primera edició del Ral·li de terra de la Selva.

 

Servei de premsa.

.

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF