Josep M. Membrado: Hem acabat però...

En el I Ral·li de terra de la Selva, Josep M. Membrado, en aquesta ocasió amb Josep R. Ribolleda a la seva dreta, va poder complir un dels seus objectius previstos per a aquesta prova, entrar el C2Proto en el parc tancat final, encara que la setena plaça en la classificació final, després d’acumular 1’30” de penalització. va fer que el campió català tingués sensacions agredolces una vegada acabat el ral·li. Podríem definir la valoració que feia de la seva participació en el ral·li com de satisfacció però tan sols a mitges.

La prova organitzada per l’Escuderia Peu a Baix, es va iniciar de la millor manera per al tandem Membrado-Ribolleda, van marcar el millor temps en les dues passades que es van fer a l’especial inicial del ral·li (2 kms.). D’aquesta manera van acabar la primera etapa líders amb 1” d’avantatge sobre Gomez-Izquierdo (Subaru Impreza).
La segona etapa amb un traçat que incloïa 2 especials d’11 kms., i 9 kms., respectivament, que s’havien de superar tres vegades cadascuna, va tenir un principi que va marcar el desenvolupament de la jornada per al pilot català. El C2 no es va voler posar en marxa quan tocava, al començament del primer tram del dia i Membrado penalitzava 1’30” i perdia qualsevol opció de lluitar per una posició de privilegi. Una vegada resolt l’inconvenient (problema elèctric), Membrado-Ribolleda van seguir en carrera marcant registres que els permetien estar entre els cinc millors en les classificacions parcials.

Hem acabat el ral·li, però he notat falta de confiança i de ritme en aquests trams de terra. És una especialitat que no conec i és evident que per estar al nivell dels meus rivals l’única solució és fer quilòmetres. Aquestes eren les primeres paraules de Membrado després d’entrar el seu cotxe en el parc tancat final, i seguia comentant els moments decisius de la prova, Vam començar molt bé, em va sorprendre encapçalar la classificació al final de la primera etapa. La cosa va canviar al dia següent, sens dubte més que la penalització, crec que va ser pitjor el veure’ns fora de carrera a les primeres de canvi i encara que després vam aconseguir reprendre la marxa, la concentració i la motivació no eren les mateixes...

El proper repte que haurà d’afrontar Josep M. Membrado sobre terra, serà a Mollerussa els dies 16 i 17 d’Octubre.

Resultats - I Ral·li de terra de la Selva.

 

Servei de premsa.

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF