El Ral·li de Mollerussa nou repte sobre terra per a Membrado-Vilamala.

El Campionat de Catalunya torna a terres lleidatanes per disputar el 9è Ral·li de terra de Mollerussa, penúltima prova de la Copa de Catalunya de l’especialitat que a més és vàlida per al Campionat de Catalunya de ral·lis. Josep M. Membrado-Jordi Vilamala, en aquesta ocasió al volant d’un Mitsubishi Lancer Evo IX, lluitaran per situar-se en posicions capdavanteres per incrementar el seu compte en la provisional del campionat i mantenir vives les opcions d’aconseguir un títol que per primera vegada s’ha fet compaginant ral·lis d’asfalt i terra.

L’Escuderia Mollerussa ha preparat per a l’edició 2009 de la seva prova, un recorregut de 124 kms., amb 6 especials (2 de diferents) que sumen 53 kms., de velocitat. Així doncs les especials són de 8,31 kms., i 9,39 kms., respectivament i es disputaran en tres ocasions cadascuna.

Per al Ral·li de Mollerussa, Membrado canvia de vehicle, però l’objectiu seguirà sent el mateix: En aquesta ocasió sortirem al volant d’un Evo IX. D'altra banda és cert que seguirem en la nostra obstinació de millorar sobre la terra, una superfície que estem descobrint i en què la falta de confiança segueix sent la nostra assignatura pendent. Veurem les especials i ho seguirem intentant, un bon resultat a Mollerussa ens donaria precisament confiança per afrontar els propers compromisos. El Campionat de Catalunya de ral·lis està en la seva recte final i és moment d’agafar la calculadora per valorar la situació, Sense cap dubte la prova que pot ser decisiva és el Costa Brava que té un coeficient 9. Dels ral·lis de terra s’agafen dos resultats, de moment només tenim la setena plaça de la Selva per la qual cosa un bon resultat a Mollerussa ens ajudaria a retallar diferències amb els nostres rivals. Malgrat estar en la part final de la temporada encara queda molta competició i podem dir que tot és possible.

Com de costum el Pàrquing del Circuit Parc de la Serra de Mollerussa, serà el punt neuràlgic d’una prova que s’iniciarà a partir de les 8h30 de diumenge vinent (dia 18) i que s’allargarà fins a les 14h03 de mateix dia, moment en que els equips que hagin completat el recorregut iniciaran la seva entrada en el parc tancat final.

Classificació provisional del Campionat de Catalunya de Ral·lis 2009.
1.- Albert Orriols, 1326 punts, 2.- Jordi Zurita, 1094 p., 3.- Josep M. Membrado, 980 p., 4.- Salvador Canals, 806 p., 5.- Antoni Gibert 648 p.

Servei de premsa.

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF