Josep M. Membrado: Objectiu complert a Mollerussa.

Josep M. Membrado-Jordi Vilamala (Mitsubishi Evo IX), van acabar amb bones sensacions el 1er. Ral·li de terra Pla d’Urgell (9è Ral·li de Mollerussa) després d’assolir la quarta plaça de la classificació absoluta, i pujar al tercer esglaó del podi entre els equips que puntuaven per al campionat català de ral·lis. D’aquesta manera Membrado va deixar Mollerussa amb la satisfacció d’haver complert amb les previsions que tenia per a seu tercer ral·li de la temporada sobre terra, o sigui aconseguir un resultat que mantingués obertes les seves opcions al títol català de ral·lis 2009.

Malgrat el bon resultat aconseguit, la prova de l’Escuderia Mollerussa es va desenvolupar de manera irregular per a Membrado-Vilamala. Van iniciar la competició a prop dels dominadors del ral·li, Nani Roma-Muntada, cosa que feia presagiar que la lluita pel triomf era possible. Però un problema mecànic (trencament de palier) en el segon pas per l’especial de Pelagalls (9,39 kms.) els va endarrerir fins a la 10a posició de la classificació provisional. Una excel·lent reacció en el recte final de la competició els va portar fins a la quarta plaça esmentada a 15” del podi absolut.

En aquesta ocasió les coses han sortit molt millor, hem estat més a prop dels temps dels líders i això ens ha donat l’opció d’obtenir el resultat que necessitàvem en un ral·li sobre terra. Ara toca atacar en les dues proves d’asfalt que es disputaran en els propers quinze dies per seguir llimant diferències pel que fa als nostres rivals i veure fins on podem arribar. Així doncs la valoració de Membrado era positiva, però de les seves paraules es desprenia una sensació agredolça pel que fa al desenvolupament del ral·li, El trencament del palier ha trastocat una mica el nostre plantejament, a meitat del ral·li estàvem en la tercera plaça a 19” de Gomez, o sigui que... De totes maneres no cal donar-li més voltes, les carreres són així i cal valorar de manera positiva, fins i tot molt positiva, la tercera plaça aconseguida ja que manté intactes les nostres possibilitats de reeditar el títol del campionat català.

Com insinuava Membrado, a partir d’aquest moment es tindran de centrar en la disputa de dues proves d’asfalt (2000 Viratges i Costa Brava) que poden establir diferències definitives en la provisional del Campionat de Catalunya de Ral·lis 2009. La propera cita de terra queda per al primer cap de setmana de desembre (dies 5 i 6) serà una nova edició del Ral·li de Tàrrega.

Resultats - 1er Rally de terra del Pla d’Urgell.

Servei de premsa.

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF