Fi de temporada intens per a Membrado-Vilamala.

Després de gairebé quatre mesos, torna l’asfalt al Campionat de Catalunya de Ral·lis. Amb la disputa del 49è Ral·li 2000 Viratges el proper cap de setmana (dia 24) s’inicien dues setmanes molt intenses en les què la classificació de l’esmentat campionat pot prendre la forma definitiva. Entre els protagonistes a estar en les posicions d’honor estaran Josep M. Membrado-Jordi Vilamala, que al volant d’un Mitsubishi Lancer Evo X de l’equip Calm Competició, posaran tot de la seva part per aconseguir el seu primer títol en el format mixt (asfalt i terra) del català de ral·lis.

La prova del Biela Club Manresa, en l’edició prèvia a la seva 50a edició, presenta un recorregut amb variacions considerables pel que fa a anteriors edicions. Durant les seccions matinals es disputaran dos especials dues vegades cada una, Els Vilaredes (10,50 kms.) i Castellfollit-Sant Salvador ( 7,70 kms.). En la continuació l’atenció de la prova es traslladarà a Granera (7,40 kms.,) i Talamanca (8,50 kms.), la primera es disputarà tres vegades mentre que Talamanca només dos. En total els participants hauran de superar 75,60 kms., de velocitat en un ral·li en què el recorregut total supera per poc els 400 kms.

Membrado-Vilamala amb el temps just de canviar el xip de la terra a l’asfalt, hauran de preparar amb detall el 2000 Viratges, el triomf és vital per seguir aspirant al títol, En aquestes alçades de la temporada tots els punts son necessaris i més quan s’han d’escurçar diferències amb pilots que et superen en la provisional del campionat. La preparació del ral·li no tindrà grans diferències pel que fa a proves anteriors, sempre intentem preveure els problemes que es puguin produir per haver d’improvisar l’imprescindible. Per al campió català les novetats en el recorregut que han dut a terme els membres de la Biela Club Manresa no han de ser un inconvenient per aconseguir una posició entre els millors, Com he dit abans, el nostre objectiu ha de ser reduir diferències i per tant sortirem amb la intenció d’estar el més dalt possible en la classificació. Especials noves?, ens haurem d’adaptar. Hem fet uns reconeixements molt complets i ... Esperem que tot surti bé

El 2000 Viratges 2009 s’iniciarà a les 9h30 de dissabte vinent (dia 24) en el podi situat en passeig Pere III de Manresa. Durant la jornada anterior l’activitat es centrarà en el Palau Firal de l’esmentada localitat catalana on es celebraran les habituals verificacions prèvies a la carrera. Cal destacar també que el parc d’assistència d’aquesta edició del ral·li manresà estarà ubicat a Artés.

Horaris - 49è Ral·li 2000 Viratges.

Servei de premsa.

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF