Membrado-Vilamala mantenen intacte el seu feeling amb l’asfalt.

Josep M. Membrado-Jordi Vilamala (Mitsubishi Lancer Evo X), després de donar per acabat, almenys de moment, el seu periple pels ral·lis de terra, han demostrat que el seu domini sobre asfalt és total, deixant sense cap opció als seus rivals. El seu triomf de principi a fi en el 49è Ral·li 2000 Viratges és la clara demostració i el primer pas d’una recuperació que els ha de portar fins a la primera posició del Campionat de Catalunya de Ral·lis 2009.

Membrado va començar a l’atac i va imposar un fort ritme des del mateix inici que’l va portar ha establir diferències respecte als seus rivals. Una vegada superades les seccions inicials, Membrado-Vilamala eren clars líders de la prova amb 41” sobre Domingo-Venceslao i havent marcat el millor temps en les quatre especials disputades.
El canvi d’escenari no va variar el guió previst pel campió català, va seguir marcant el scratch en les cronometrades, tan sols se li va escapar per 9 décimes el segon pas per Granera, fins a arribar el Paseo Pere III de Manresa com a clar vencedor del 2000 Viratges per cinquena vegada en la seva trajectòria esportiva. Fins aquest moment cap pilot havia aconseguit registrar cinc vegades el seu nom en el palmarès de la prova del Biela Club Manresa.

Satisfacció podria ser la paraula que millor definiria l’estat de Membrado i el seu equip, una vegada el cotxe ja estava en el parc tancat de Manresa, Ha sortit tot com teníem previst, l’Evo X ha funcionat a la perfecció i l’únic ensurt l’hem tingut en el segon pas per Talamanca quan se’ns ha creuat un senglar. Satisfets per haver guanyat i per haver superat el total de triomfs en el 2000 Viratges, fins al moment són cinc... A partir de dilluns vinent, Membrado i el seu equip ja començaran a treballar en la preparació del Costa Brava, una prova que pot resultar decisiva de cara a la classificació final del campionat, Tal com he comentat en alguna ocasió, el Costa Brava és una prova amb coeficient 9 per al català de ral·lis i per tant un bon resultat ens reportaria una gran quantitat de punts al nostre marcador en la provisional de l’esmentat campionat. Treballarem, com de costum, per tenir tot en les millores condicions al moment d’afrontar aquest ral·li.

Així doncs la nova cita es disputarà els propers dies 6 i 7 de novembre, amb la localitat de Lloret de Mar com centre neuràlgic. Serà el 57è Ral·li Costa Brava.

Resultats - 49è Ral·li 2000 Viratges.

Servei de premsa.

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF