Membrado-Vilamala amb moltes ganes de començar el Costa Brava.

Josep M. Membrado-Jordi Vilamala (Mitsubishi Lancer Evo X) afronten el moment decisiu de la temporada convençuts de que no han escatimat esforços per fer realitat l’objectiu pel qual han lluitat durant tota la temporada, repetir el títol de campió del Campionat de Catalunya de Ral·lis. La disputa del 57 Ral·li Costa Brava pot dictar sentència de manera definitiva en les primeres posicions de la classificació de l’esmentat campionat.

La prova, de coeficient 9 per al campionat català, tindrà en el seu recorregut especials de tant renom com Grions (10,12 kms.) i Sant Hilari-La Cantina (25,28 kms.) en la primera etapa i Tossa-Sant Feliu (19,35 kms.), Madremanya (14,02 kms.), Tossa-Sant Grau (21.92 kms.) i Els Angels (15,18 kms.) en la segona. En total 552,27 kms., de recorregut, dins dels quals els equips participants hauran de superar 153,09 kms., de velocitat.

En el Costa Brava, pilots habituals del Campionat d’Espanya tindran opció a llocs d’honor en la classificació del català de l’especialitat, per a Membrado això no serà un problema: Nosaltres ens centrarem a superar als nostres rivals directes al títol del Campionat de Catalunya, la resta? la veritat és que no ens preocupen, no hem de demostrar res, el nostre objectiu és el títol esmentat i per aconseguir-ho tenim molt clar a qui hem de deixar endarrere. Guanyar entre els pilots del català? És evident que ens agradaria, aquest triomf seria motiu d’una doble satisfacció. Per aconseguir el seu objectiu, el campió català tindrà que superar un recorregut exigent i una climatologia que les previsions pinten adversa: Si puc escollir prefereixo que l’asfalt estigui sec, crec que en aquestes condicions els riscos són menors. Pel que fa al recorregut, en general el coneixem bé i hem fet, com és habitual, els reconeixements de manera meticulosa. L’especial que menys conec és Grions, a més es fa dues vegades de nit... En resum crec que hem preparat a consciència el ral·li i lluitarem al límit de les nostres possibilitats per aconseguir el nostre objectiu en les condicions que es plategin.

El Ral·li Costa Brava 2009 s’iniciarà en el podi instal·lat en el Passeig Marítim de Lloret a les 19h00 de divendres vinent (dia 6), el final d’aquesta primera etapa està previst a les 23h00 del mateix dia i en el mateix lloc de la sortida. A les 7h30 de la jornada següent es donarà la sortida de la segona i definitiva etapa que es prolongarà fins a les 18h00, moment en que els participants que hagin completat el recorregut començaran a entrar els seus vehicles en el parc tancat final situat just darrere del podi.
Com a novetat a tenir en compte en aquesta edició del Costa Brava cal destacar que el parc d’assistència del Ral·li també estarà en el Passeig Marítim de la localitat gironina.

Classificació provisional del Campionat de Catalunya de Ral·lis, abans de la disputa del 57 Ral·li Costa Brava.
1.-Albert Orriols, 1518 punts, 2.-josep M. Membrado, 1406 p., 3.-Jordi Zurita, 1094 p.

Horaris - 57 Ral·li Costa Brava.

Servei de premsa.

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF