Joan Vinyes correrà les 24 hores de Barcelona amb l’equip Baporo.

 

Joan Vinyes compartirà el volant d’un Seat Leon de l’equip Baporo MotorSport amb Josep Rebordosa, Pol Rosell i Miguel Toril, en l’edició 2009 de la 24 hores de Barcelona - Trofeu Fermí Velez, que es disputarà el proper cap de setmana (dies 4, 5 i 6) en el Circuit de Catalunya. El pilot andorrà complirà la seva 8a participació en la prova reina del calendari de resistència espanyola, en una temporada en que la inscripció s’ha reduït de manera considerable, són només 30 els equips que han formalitzat la seva participació.

Aquest any Vinyes no tenia previst disputar la prova catalana, el canvi de plans es va produir la setmana anterior a la prova, la veritat és que no pensava estar a la sortida de les 24 hores aquesta temporada, però una trucada de l’equip Baporo em va fer canviar d’opinió i... allà estarem una altra vegada, a més convençut de que tenim opcions de fer-ho bé. Dels quatre pilots de l’equip hi ha un amateur, això en una prova de llarga durada no ha de ser determinant. Crec que el nostre punt fort te que ser la regularitat, diuen que aquestes carreres no les guanya el que mes corre sinó el que menys para en el box. Si es poden compaginar les dues coses estar entre els millors al final està assegurat.
Per al pilot andorrà, les diferències de l’edició d’aquest any amb les anteriors que es disputaven el mes de novembre són evidents, No hi ha dubte que aquest any la calor serà un problema afegit tant per als equips com per a les mecàniques. Però d’altra banda tindrem més hores de llum natural... en fi detalls que poden influir, encara que penso que les 24 hores és una prova molt exigent físicament perquè estàs molt temps en tensió sense poder descansar.

Els equips participants arribaran al paddock del Circuit de Catalunya dijous vinent. Durant el matí de la jornada següent (divendres dia 4) es faran les verificacions tant administratives com tècniques. A continuació, concretament a partir de les 16h30, s’iniciarà l’activitat en la pista amb la disputa de 45’ d’entrenaments lliures. A les 17h30 començaran les 2 hores d’entrenaments oficials que serviran per definir la graella de sortida. Es tancarà el dia amb els entrenaments nocturns, també 2 hores, que es duran a terme a partir de les 21h30.
Dissabte a les 12h00 s’iniciarà la prova que, com és habitual, es farà amb sortida llançada. A la mateixa hora de diumenge coneixerem els guanyadors de l’edició 2009 de les 24 hores de Barcelona - Trofeu Fermí Velez.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF