Segona posició per a Vinyes-Mercader en el Ral·li d’Ager.

Joan Vinyes-Jordi Mercader (Subaru Impreza 04) es van situar en el segon esglaó del podi del 2n Ral·li de terra d’Ager, en un prova marcada per la gran quantitat de pols de les pistes i la forta calor que va acompanyar als participant durant tot el cap de setmana. En l’aspecte esportiu Vinyes va haver de plantejar el ral·li a l’atac després de cedir 11” a Nani Roma a la primera especial, però tota possibilitat de triomf per al pilot andorrà es va acabar al punxar en el primer tram de tercer bucle.

En el recorregut previst pels organitzadors, WRC Management, les especials a superar eren: Font de Menarguens (7,32 kms.) i Mare de Deu de Pedra (11,94 kms.)., es tenien que superar tres vegades cadascuna per completar els prop de 60 kms., de velocitat previstos en el recorregut.
L’inici del ral·li no va ser positiu per a Vinyes-Mercader, van perdre 11” i escaig respecte a Nani Roma-Barceló. En la continuació semblava que la reacció del pilot andorrà era possible al marcar el millor temps en les dues especials següents, encara que amb tan sol 1” d’avantatge a cada especial. En el segon pas per Mare de Deu de Pedra, Nani va tornar a ser el més ràpid i al final del segon bucle superava a Vinyes per 14”. El doble punxada de l’andorrà en el bucle final, va punxar en les dues especials, va decantar de manera definitiva el triomf de la prova a favor del C2 Proto pilotat per Roma-Barceló.
Ha estat un ral·li que se’ns ha complicat a la primera especial, hem començat una mica adormits, i encara que després hem estat per davant no hem pogut acostar-nos a Nani Roma que ha estat molt regular. Abans de l’últim bucle fins i tot pensava que podíem intentar-ho però al punxar dues vegades, una a cada especial, sort hem tingut a poder mantenir la segona posició. Així comentava la prova d’Ager un Vinyes que ho seguirà intentant, sense cap mena de dubte que després d’aconseguir la segona plaça en les dues primeres carreres d’aquest campionat català, seguirem lluitant pel triomf en la següent. La prepararem el millor que puguem i sortirem a per totes.

Classificació del 2n Ral·li de terra d'Ager.
1.-Roma-Barceló (C2 4x4 Proto) 44’04, 2.-Vinyes-Mercader (Subaru Impreza) a 1’04”, 3.-Gomez-Izquierdo (Subaru Impreza) a 2’57”, 4.- Llovera-Rozada (Fiat Grande Punto S2000) a 4’15”, 5.-Serrat-Jimenez (Ciotroën C2) a 4’18”.

El Ral·li de La Guàrdia, també a la província de Lleida, serà pròxima cita del calendari català d’aquesta especialitat, es disputarà els dies 11 i 12 de Juliol. No cal dubtar que la calor també estarà entre els protagonistes del ral·li.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF