Vinyes s’estrenarà al volant del Suzuki S1600 a La Vila Joiosa.

Joan Vinyes-Jordi Mercader disputaran, dissabte vinent (dia 27), el seu primer ral·li al volant del Suzuki Swift S1600, serà la 20ª edició del Ral·li La Vila Joiosa-Trofeo Costa Blanca, prova inicial del calendari del Campionat d’Espanya 2010 de l’especialitat.
El pilot andorrà va iniciar el seu desplaçament a la localitat alacantina molt motivat i ansiós per seure’s al volant del vehicle de Suzuki Ibèrica i comprovar el seu verdader potencial. En aquesta ocasió, Vinyes-Mercader abans d’adreçar-se a La Vila Joiosa, van passar per Madrid on van estar entre els protagonistes de la presentació de l’equip oficial Suzuki que disputarà el campionat espanyol de ral·lis d’asfalt d’aquesta temporada.

Per a aquesta edició de la seva carrera, l’entitat organitzadora del Vila Joiosa, Associació Interclubs d’Automobilisme de la Província d’Alacant (AIA), han preparat un traçat sensiblement diferent, pel que fa a la seva configuració, però en escenaris ben coneguts. En total 391,3 kms., dels quals 176,7 son de velocitat distribuïts en vuit especials (quatre diferents).
En aquest 2010 els membres de l’AIA han apostat per un recorregut amb dos bucles de dues especials cadascun que es disputaran en quatre seccions. Així doncs, Orxeta-Relleu (21,9 kms.) i Relleu-Sella (13,7 kms.), configuraran les dues seccions inicials de la competició, mentre que Confrides-Gorga (21,9 kms.) i Benilloba-Relleu ( 30,6 kms.), seran els obstacles a superar en les dues seccions restants.

Com queda esmentar a l’inici, Vinyes té moltes ganes d’iniciar la competició, aquest era el seu comentari en iniciar el seu desplaçament a Madrid: Tinc ganes de competir i comprovar la nostra situació entre els rivals, a la llista d’inscrits també hi ha canvis amb noves expectatives que falta veure com es confirmaran en aquesta primera cita de la temporada. Un altre element a comentar és el canvi d’estructura del traçat, sobretot a la part final, segons Vinyes: Per mi no representa un canvi significatiu, les especials són iguals o molt semblants a les disputades en anteriors edicions i si que és cert que en aquesta ocasió solamernt tenim quatre especials per reconèixer i que es redueix l’enllaç final... En fín, intentarem que les bones sensacions que tenim abans del debut al volant del Suzuki Swift S1600 es vegin plenament confirmades a l’arribada al parc tancat final de La Vila Joiosa.

La logística de la cursa alacantina estarà situada una vegada més en ple centre de la localitat, concretament en els voltants de la Finca de la Barbera i del Teatre Auditori. Precisament des de les instal·lacions d’aquest Teatre Auditori es controlarà el desenvolupament de la prova.
L’inici del 20è Ral·li La Vila Joiosa està previst a les 8h00 de dissabte vinent (dia 27) des del podi situat en la Finca de la Barbera mentre que l’arribada al mateix podi es durà a terme a partir de les 21h00 del mateix dissabte.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF