Josep M. Dabad no pot millorar a l’ultima cursa.

Josep M. Dabad va completar la tercera i última cursa del primer meeting de la Copa Seat Leon 2010, en la 18ª posició, així doncs, lluny del que s’havia marcat com a objectiu per aquest inici de temporada.
La cursa també es va desenvolupar amb l’asfalt mullat, la pluja no va deixar de caure fins que faltaven pocs minuts perquè el cotxes sortissin a la pista per formar la graella de sortida.

Aquesta tercera cursa es va iniciar de manera accidentada pel piloto andorrà que va tenir que passar varies vegades per la terra per evitar topar amb rivals. Degut a aquestes sortides es va quedar molt enderrerit y sense opcions de remuntar llocs a la classificació tal i como havia expressat abans de iniciar la cursa. La meva intenció era recuperar posicions a la sortida tal i com vaig fer a la primera cursa, aquesta vegada no ha sortit bé i a més de no poder anar endavant m’han superat alguns rivals que venien per darrere.
Cal seguir treballant i esperar que a la propera oportunitat la sort estigui del nostre costat.


La propera cita del calendari de la Copa Seat Leon 2010 es els díes 5 i 6 de Juny al circuit del Jarama.


Classificacions del primer meeting Copa Seat Leon 2010 - Valencia.
3ª Carrera (14 voltes).

1.-Oscar Nogues, 28’37.715, 2.-Marc Carol, a 10.472, 3.-Antonio de la Reina, a 23.520, 4.-Marcos de Diego, a 28.553, 5.-Alvaro Fontes, a 29.064, ....18.-Josep M. Dabad, a 1’09.386. (Fins a 25 classificats).

 

Servei de premsa.

.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF