Vinyes no canvia el seu objectiu: A Vigo lluitarem per guanyar.

El 46 Ral·li Rias Baixas-Vodafone, quarta prova vàlida per al Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt, iniciarà el periple per terres gallegues de l’esmentat certamen. Joan Vinyes-Jordi Mercader (Suzuki Swift S1600) es mantindran fidels a la línia marcada a l’inici de temporada, i esperen estar al final del ral·li entre els millors de la classificació de la Copa d’Espanya de dues rodes motrius 2000 cc.

Els escenaris previstos pels membres de l’Escuderia que dóna nom a la prova, són ben coneguts tant pels pilots que han disputat alguna vegada el Rias com pels aficionats que l’han seguit des de les cunetes. A les seccions matinals, el bucle As Neves ( 14,350 kms.) i Covelo (23,620 kms.), en dues ocasions i la primera passada per Fornelos (11,370 kms.) seran els obstacles a superar. Després del reagrupament de 53’ de meitat de ral·li, els participants hauran de passar per segona vegada per Fornelos, per acabar amb el doble pas pel bucle format per dues especials habituals en l’itinerari del Rias: Ponteareas (14,770 kms.) i Mondariz (17,960 kms.).
Els 70 equips que participaran a la prova tenen per davant un recorregut total de 578,430 quilòmetres, dels quals 164,140 kms, són de velocitat.

Arribem a Galícia, les carreteres les mateixes de sempre, el que pot modificar el desenllaç del ral·li és la climatologia, que passarà a Vigo i als voltants?: Espero que no es repeteixin les condicions climatològiques de fa quinze dies a Cantàbria. De fet les previsions són més optimistes i sembla que aquesta vegada passarem calor. De tota manera, amb les condicions que es presentin, l’objectiu serà el mateix, lluitar pel triomf en la categoria de 2RM, i com sempre, estar alerta per si hi ha opció d’escalar posicions en la classificació absoluta.

Les instal·lacions de l’IFEVI, Institut Firal de Vigo, serà un any més el centre neuràlgic del Rias Baixas. L’inici del ral·li està previst a les 7h30 de dissabte vinent (dia 29) des del Parc d’Asistencia ubicat a l’IFEVI. Una vegada completat el recorregut els participants que l’hagin superat, entraran el seu vehicle en el parc tancat final situat en ple centre de Vigo (carrer del Príncipe) mentre que el lliurament de premis es realitzarà en el podi situat a la Porta do Sol.

Classificació provisional de la Copa d’Espanya de dues rodes motrius 2000 cc.
1.- Joan Vinyes, 122,50 punts, 2.- Gorka Antxustegui, 67,50 p., 3.-Miguel Arias, 57 p., 4.- Yeray Lemes, 45 p. p., 5.- Enrique Cruz, 40,50 .
Classificació provisional del Campionat d’Espanya de Ral·lis absoluts.
1.- Miguel Fuster, 87,50 punts, 2.-Sergio Vallejo, 85,50 p., 3.- Joan Vinyes, 78,50 p., 3.-Alberto Hevia, 75 p., 5.- Francisco Cima, 67,50

 

Amalia Vinyes també reconeixerà els escenaris del Rias Baixas.

En aquesta ocasió, a la llista d’inscrits del Ral·li Rias Baixas es repeteix el cognom Vinyes, encara que únicament entre els equips que faran els reconeixements de les especials. Amalia Vinyes al costat d’una copilot de contrastada experiència, com és Aintzane Goñi, completarà els esmentats reconeixements com a preparació del proper Ral·li d’Ourense, que sí disputarà convidada per Suzuki Ibèrica al volant d’un Suzuki Swift amb especificacions de la Copa d’aquesta marca.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF