El Jarama, un escenari que dóna confiança a Josep M. Dabad.

Josep M. Dabad torna al circuit del Jarama amb l’ànim d’estar entre els millors del segon meeting de la Supercopa Seat Leon 2010 que es disputarà els propers dies 5 i 6 de juny, en el traçat madrileny al volant d’un Seat Leon de l’equip Baporo Motorsport. El pilot andorrà es va desplaçar a Madrid convençut que aquest cap de setmana sumarà els seus primers punts en la classificació del certamen de la marca catalana.

Vaig amb més confiança a aquest segon meeting de la Leon, vam poder fer un test fa mes o menys tres setmanes en el mateix escenari durant la Copa d’Espanya de Resistència i vam aconseguir un setup per a la meva mecànica amb què em vaig trobar molt a gust pilotant i a més els cronos estaven molt a prop dels més ràpids. D’aquesta manera argumentava Dabad el seu optimisme davant la cita de Jarama, en què es trobarà amb una graella d’un excel·lent nivell, tot i així no dubtava a afirmar: Segueixo pensant que podem estar entre els deu millors en alguna de les tres carreres que correrem el cap de setmana. Sóc conscient de que no serà fàcil, però lluitarem per aconseguir aquest objectiu. Intentarem assegurar en les dues carreres a l’esprint que es correran dissabte, mentre que a les 14 voltes de l’última carrera es pot arriscar una mica més. No hi ha dubte que un moment clau, serà la disputa dels entrenaments cronometrats, aconseguir un bon crono facilita, a priori, el desenvolupament de la continuació del meeting.

El moment clau a què es refereix Dabad s’iniciarà a les 11h50 de dissabte (dia 5). Seran 30’ molt intensos en què els pilots es juguen bona part de les seves opcions al triomf, com a mínim en les curses inicials. Cal mencionar que durant la jornada anterior, es disputaran les dues sèries d’assajos lliures de 45’ en què els pilots intentaran deixar el seu vehicle en condicions òptimes per competir.
La jornada de dissabte es completarà amb la disputa de les dues primeres carreres del meeting, a 7 voltes (màxim 20’) cada una que es correran de manera successiva a partir de les 15h40. A les 11h00 de diumenge (dia 6) es donarà l’ordre de sortida de la tercera i última carrera del cap de setmana programada a 14 voltes (màxim 40’).

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF