Dabad no compleix amb les expectatives esperades a Madrid.

En el meeting de la Supercopa Seat Leon disputat en el circuit del Jarama, Josep M. Dabad no va poder aconseguir l’objectiu que s’havia marcat, de estar entre els deu millors de la mencionada copa. A la tercera cursa (14 voltes) disputada en el traçat madrileny, el pilot andorrà es va tenir que conformar amb la 13ª posició. .
El sol tampoc es va voler perdre aquesta segona jornada de competició i va a tornar a ser un problema afegit per tots el participants.

Com esmentàvem, aquesta tercera cursa no va tenir el final esperat per Dabad tot i protagonitzar una bona sortida i portar un bon ritme a les primeres voltes. A partir de la tercera la situació va canviar de manera evident, Josep M., explicava d’aquesta manera el que va succeir: Ha estat a la tercera volta quan he fet un pla, es a dir una frenada clavant rodes, i el pneumàtic ha quedat tocat. A partir d’aquest moment el comportament del cotxe ja no ha estat el mateix, la direcció tremolava, no era tan efectiu a les frenades, ... en fi, he pogut acabar pero a un ritme mes lent del que hauria desitjat.

Els equips de la Supercopa Seat Leon 2010 es traslladaran fins a Portimao (Portugal) per tal de disputar el tercer meeting de la present temporada. La cita es el primer cap de setmana del proper mes de juliol (díes 2 i 3) .

Classificacions del segon meeting Copa Seat Leon 2010 - Jarama.
3ª Carrera (14 voltes).

1.-Norbert Kiss, 28’06.984, 2.-Oscar Nogues, a 4.400, 3.-Marc Carol, a 5.354, 4.-David Saraiva, a 12.817, 5.-Amàlia Vinyes, a 14.062, ....14.-Josep M. Dabad, a 30.555. (Fins a 22 classificats).
(Classificació provisional, pendents de resoldre algunes reclamacions).



Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF