Alex Bercianos seguirà a la terra, però a Catalunya.

Després de participar en el Ral·li de Riotinto (Huelva), carrera inicial del Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra, Alex Bercianos va haver de replantejar-se la temporada a causa de l’elevat pressupost que suposava seguir l’esmentat campionat. La Copa de Catalunya de ral·lis de terra era la millor alternativa i no va dubtar a dedicar el seu esforç a aconseguir l’ajuda necessària per poder sortir en el 3r Ral·li d’Ager, primera cita de l’esmentada Copa. L’èxit de les gestions realitzades portaran a Bercianos al podi de sortida del ral·li lleidatà, en què lluitarà per ser el més ràpid a la categoria de 2 rodes motrius.

Així comentava Bercianos el gir que ha donat el seu plantejament esportiu per a aquest 2010: Davant la impossibilitat de seguir en l’espanyol de ral·lis de terra, vam prendre la decisió de seguir sobre la mateixa superfície però en un certamen més assequible, sempre pensant en la part econòmica. El català de l’especialitat s’ajusta a les nostres possibilitats, amb l’afegit de que els traçats s’assemblen als del Campionat d’Espanya si mirem la quantitat de kms., a completar en cada ral·li. És important no passar l’any en blanc i penso que estem en el bon camí per aconseguir-ho. El pilot andorrà mantindrà el seu equip i el vehicle amb què competirà en els ral·lis catalans: En aquest aspecte no hi ha cap variació. Seguiré amb Joan Riba a la meva dreta a l’habitacle del Fiat Stylo 2.0, mentre que la preparació del vehicle estarà a càrrec de Pep Codinach i el seu equip (PCR Sport).

El recorregut de la prova preparat per WRC Management, té un total de 63,42 kms. dels què 55,71 kms., són de velocitat, o sigui que és un ral·li molt concentrat amb uns enllaços mínims. Els participants hauran de superar en tres ocasions, dos trams cronometrats de 7,32 kms., i 11,25 kms., respectivament.
L’inici del 3r Ral·li de terra Ager està previst a les 9h00 de diumenge vinent (dia 13). A les 13h08 entrarà el primer cotxe en el parc tancat final una vegada completat el recorregut esmentat.

Calendari de la Copa de Catalunya de Ral·lis de terra 2010:
13/6, Ager, 18/7 La Guardia d'Urgell, 5/9 Cervera, 19/9 La Selva, 31/10 Pla d'Urgell.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF