Segona posició en 2RM per a Bercianos-Riba en Ager.

Alex Bercianos-Joan Riba (Fiat Stylo Abarth 2.0), han iniciat amb bon peu la seva participació a la Copa de Catalunya de Ral·lis de terra 2010. El pilot andorrà es va situar en el segon lloc entre els vehicles de dues rodes motrius, deixant clar que te possibilitats de lluitar pel títol, a pesar de tenir com a rivals directes a pilots amb molta experiència sobre terra.
El 3r Ral·li de terra d’Ager va ser molt dur per a les mecàniques, la mostra evident és que tan sols van poder completar el ral·li 9 equips, menys de la meitat dels què van prendre la sortida.

Estic satisfet amb el resultat, encara que també crec que hauríem pogut quedar més a prop del guanyador de la nostra categoria si no haguéssim iniciat el ral·li de manera tan conservadora. Volíem acabar el ral·li i vam intentar conservar al màxim la mecànica en unes pistes molt trencades i en les què s’amagaven moltes trampes, en forma de pedres, forats... Així s’expressava Bercianos en finalitzar el seu debut en el certamen català de terra. De cara a propers compromisos el seu plantejament serà més agressiu: En la part final de la prova d’Ager ja vam canviar algunes coses en la nostra manera d’afrontar les especials. Vam anar millorant els nostres cronos cada vegada que repetíem les especials... ens falta agafar el feeling que tenen els pilots acostumats a córrer en terra.

El proper ral·li del calendari de la Copa de Catalunya de terra es disputarà a mitjans de Juliol ( dies 17 i 18) a La Guàrdia d’Urgell.

Classificació del 3r Ral·li de terra d’Ager - 2RM.
1.-Canovas-Canovas (Seat Ibiza 1.8. 47’29” , 2.-Bercianos-Riba (Fiat Stylo Abarth 2.0) a 0’54”, 3.-Dot-Olive (Opel Kadet) a 2’04”, 4.-Trius-Morales (Peugeot 107) a 4’44”

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF