Bigordà-Suriñach no van poder acabar el Rally d’Ager.

Lluis Bigordá-Quim Suriñach, en aquesta ocasió al volant d’un Seat Ibiza, van haver d’abandonar el 3er Ral·li de terra d’Ager, primera prova de la Copa de Catalunya de Ral·lis sobre terra, a causa d’un problema tècnic que els va obligar a ser prudents i deixar el ral·li per evitar problemes de més envergadura a la seva mecànica.

Abans de la prova de la Guàrdia d’Urgell, vàlida per al Volant RACC, volia sortir en un ral·li de terra per comprovar les sensacions que es viuen en una prova sobre aquesta superfície. La llàstima va ser que ens quedem en els compassos inicials, però almenys vam poder fer els reconeixements i prendre nota d’algunes circumstàncies que cal tenir en compte quan surts a competir amb només una passada prèvia per les especials. D’aquesta manera va reaccionar Bigordà davant l’abandonament a la prova d’Ager, que per a ell tènia que ser un test important de cara a les proves que s’apropen. El problema mecànic a l’Ibiza, els va obligar a abandonar: La temperatura del motor va pujar de manera inesperada i vam decidir parar. Sortíem amb l’Ibiza perquè, com he esmentat abans, per a nosaltres el ral·li era un test i el nostre únic objectiu era tenir un primer contacte amb la terra. La veritat és que no va sortir del tot bé.

Per a Suriñach Bigordà-Suriñach, la propera cita serà el Ral·li de Girona, vàlid per al Volant RACC 2010, que es disputarà els dies 18 i 19 de juny.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF