Josep M. Dabad espera seguir aprenent a l’Algarve.

Josep M. Dabad, al volant d’un Seat Leon de l’equip Baporo Motorsport, estarà entre els protagonistes que lluitaran en l’Autòdrom de l’Algarve en les carreres vàlides per a la Supercopa Seat Leon. El pilot es va desplaçar a Portimao amb la idea de progressar i millorar les seves actuacions en les primeres cites de la temporada, en aquesta ocasió sense una idea preconcebuda sobre la seva classificació. Completar un cap de setmana de menys a més és l’objectiu a complir.

Després de com s’han desenvolupat les primeres cites de la temporada, no em plantejo cap objectiu concret per a Portimao. Hem de descobrir un escenari i adaptar-nos al mateix, així doncs crec que el més important és aprofitar al màxim els minuts que tinguem de pista per treballar en el cotxe i seguir una línia ascendent durant el cap de setmana. D’aquesta manera s’expressava Dabad abans d’iniciar el desplaçament a Portimao per disputar un meeting de què pensa sortir amb la confiança reforçada, deixant una mica de costat el lloc en les diferents classificacions. Del traçat portuguès té poques referències: Se que és una pista amb desnivells, alguna cosa habitual en els nous circuits. De tota manera no em faig cap idea sobre el traçat, espero fer almenys una volta caminant abans d’iniciar les sèries lliures, a més de recollir tota la informació possible dels pilots que ja han competit en aquest circuit i poden aconsellar com negociar els punts conflictius del traçat.

En aquesta ocasió la Supercopa Seat Leon espanyola compartirà escenari amb el Campionat del Món de Turismes i alguns campionats portuguesos. Per aquest motiu els horaris habituals de la Leon tindran algun canvi a les dues primeres jornades.
Les dues mànigues d’entrenaments lliures (40’ cada una), a partir de les 10h20 i 13h50 respectivament, i els cronometrats a partir de les 17h45 (30’), centraran l’atenció dels equips presents en el paddock portuguès durant la jornada de divendres (dia 2).
Durant el dia següent, concretament entre les 14h15 i 15h10, es correran les dues carreres a l’esprint (7 voltes cada una o un màxim de 20’). La copa de la marca catalana tancarà la seva presència en l’Autòdrom de l’Algarve amb la carrera de 14 voltes (màxim 40’), prova que s’iniciarà a les 10h30 de diumenge (dia 4).

(*Els horaris esmentats són segons la franja horària de Portugal).


Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF