Josep M. Dabad tanca la seva participació a Portimao progressant .

Amb 11ª posició a la tercera cursa del meeting de la Supercopa Seat Leon 2010, Josep M. Dabad completa el millor cap de setmana de la temporada. Millorant les seves prestacions cada vegada que sortia a la pista al final ha arrodonit una bona actuació en un escenari desconegut i a mes molt exigent físicament.

Com dèiem, a la tercera carrera, va seguir escalant posicions i va assolir situar-se en la 11ª, en una carrera dura i en la que tant les mecàniques com els pilots van acusar l’esforç del cap de setmana a Portimao. Josep M., explicava d’aquesta manera el que va succeir: De sortida he intentat recuperar alguna posició, era complicat perquè em trobava enmig d’una graella amb pilots molt ràpids per darrere. He aconseguit situar-me a les dues primeres voltes i a partir d’aquí he anat a un bon ritme i sense excessives complicacions perquè la carrera s’ha estirat molt.

Els equips de la Supercopa Seat Leon 2010 no tornaran a la competició fins l’últim cap de setembre en que disputaran el quart meetig de la temporada al circuit de Navarra. Un escenari de recent creació i per tant, es de suposar que, les jornades de test seran habituals a l’esmentada pista.

Classificacions del tercer meeting Copa Seat Leon 2010 - Portimao.
3ª Carrera (14 voltes).

1.-Marc Carol Norbert Kiss, 27’46.731, 2.-Norbert Kiss, a 2.837, 3.-Oscar Nogues, a 10.524, 4.-Pol Rosell, a 17.230, 5.-Antoni Forné, a 25.790, ....11.-Josep M. Dabad, a 34.771. (Fins a 28 classificats).


Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF